Laptop Sogutucu Alıcam Tavsiye Varmı ?

Konu sahibi son olarak 2611 gün önce görüldü
merhaba gençler , fazla uzatmadan kısaca söylüyorum Laptopu adam gibi sogutabilen bir parcaya ihtiyacım var marka fıyat farketmez tavsıyelerı olan varsa yazabılır mı acaba ?

Termal macunu değiştir. Soğutucular pek ise yaramaz.

Termal macunu değiştir. Soğutucular pek ise yaramaz.

Laptop Aylık ve Normalde Çok Çalıştıklarında Isınırlar , Garantisi Olan Birşeyin İçini Açmak Biraz Sıkıntılı İş Olabilir ki Termal Macunundan Kaynakladıgını Sanmıyorum , Başka Önerisi Olan varsa Alabilirim :)

Laptop Aylık ve Normalde Çok Çalıştıklarında Isınırlar , Garantisi Olan Birşeyin İçini Açmak Biraz Sıkıntılı İş Olabilir ki Termal Macunundan Kaynakladıgını Sanmıyorum , Başka Önerisi Olan varsa Alabilirim :)

Başka laptop al o halde.

Bence soğutucuya gerek yok masada kullanıyosan yani gerekir soğutucuyu ama dizinin üstündeyse gerek yok bence hava alması yeterli olacaktır fanını arada temizlersin bir problem çıkmaz..

Laptop soğutucuları çok az katkı yapar hocam önemli olan laptopun kendi fanı. Laptopun fan ızgarası, havalandırması yeterli değilse dışarıdan istediğin kadar destek ver nafile. Yeni almışsın sanırım garanti falan işi var diyorsun o zaman fanı temizlemek için dışarıdan kompresörle hava bas. Dikkat et ama fanı kırabilirsin.

Soğutucu alacaksanda alüminyum kasalı soğutucuları al ortalama 75-150 arası sağlam bir şey bulabilirsin.

Bence soğutucuya gerek yok masada kullanıyosan yani gerekir soğutucuyu ama dizinin üstündeyse gerek yok bence hava alması yeterli olacaktır fanını arada temizlersin bir problem çıkmaz..

Laptop soğutucuları çok az katkı yapar hocam önemli olan laptopun kendi fanı. Laptopun fan ızgarası, havalandırması yeterli değilse dışarıdan istediğin kadar destek ver nafile. Yeni almışsın sanırım garanti falan işi var diyorsun o zaman fanı temizlemek için dışarıdan kompresörle hava bas. Dikkat et ama fanı kırabilirsin.

Soğutucu alacaksanda alüminyum kasalı soğutucuları al ortalama 75-150 arası sağlam bir şey bulabilirsin.

Bir Marka Önereydiniz :D Şaka :)

Teşekkürler O Güzel Yorumlarınız İçin , Sonuç Olarak Boşa Para Harcanmaması Gerekiğinde Kanaat Getirdim Şimdi.. Sagolun Arkadaşlar ..

Yani soğutucuya vereceğin parayı fanı temizletmeye versen daha kara geçersin kardeş iyi geceler.. :)

Bir Garanti Söz Konusu ise Servise Yollayıp Onların Yapması Daha Makbul Olur Tozdan Kaynaklanan Bırsey Degıl Sımdılık Kapalı Alan ve Mersının Sıcagıda Eklenınce Buna Dogal Olarak Isınabılıyor Asırı Derecede Hemde :) En Temizi Klimayı Açıp Oyle Oturmak Laptop'un Başına :)

Nem yüzünden maalesef kumlar yapışıyor fana. Bende aynı dertten muzdariptim. Temizlettim ama işe yaramadı. Vatan bilgisayarda çok çeşit var. Medyamrkt teknosa falan baktım ama bir şey bulamamıştım. 20-30 lira arasında bir para verdim. İşe yarıyor ama kesin çözüm değil tabii. Pcni şarja taktığında bataryasını çıkar. Batarya takılı olduğunda şarja takma. Kapatırken şarj kablosundaki bataryanın fişinide çek. Daha uzun ömürlü olur.

en ucuzunu al :D bence hepsi aynı çünkü denediklerim öyle çıktı :)

pek fazlada soğuttuğundan değil işte ama laptopun altından hava almasını sağlıyor

Aklıma Bir Proje Geldi , Fan Çıkısına Takılan Bir Alet Gördüm Oval Şekilde O İçerideki Havayı Alıp Sürküle Ederek Dışarı Atıyor Fakat Bunu Bütün Fanlar Yapıyor.

Aynı Şekilde Bir Parça Kullanıp İçeri 10 Derecelik Bir Hava Üfüren İcat Yapıcam :D Bence En Mantıklısı İçeri Hava Üflenmesi.. Şiddeti Kısık Olması Kaydı ile ..

En Güzeli Masada Kullanıyorsan Hava Çıktığı Yeri Boş Bırak Düz Üstünde de Bende İşe Yarıyo 5 Senedir Aynı Bilgisayarı Kullanıyorum 0 Sorun :D

Geri