Laptop onerisi olan ?

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tablet Bilgisayarlar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Pil suresi uzun 2 adet USB girişi var.hızlı perfonsman olarak güzel hız olarak ve özellikle evde çalışmak için güzeldir ama oyun oynamak için ideal değildir.Ancak 3Dçizim ve tasarım konularında iyidir.driver i kendiniz yüklersiniz. İki tane ekran kartı var. IPS ekranı yok sanırım yine takildiginiz birşey olursa sorarsiniz
Ya zaten hic oyun oynamam ben pc'de. Fontys'in vermis oldugu sartlara uysa yeterliydi ama baktim zaten pek secenek kalmamis.

İki ekran kartı var. Birinden birine geçiyor. O yönden sıkıntı olmaz tek sorun ekran soluk gelebilir oda IPS ekran olmadığındandir
Lenovo da iyi tutuldu son yillar. Yalniz ekran karti olmasi gerek bazilari dahili ekran karti. Dahili olursa tavsiye etmem. PCdeki calisma alanini azaltir kasmalara sebep olabilir.

Ev ofis tasarım çizim veya kendinize ait çalışmalar için idealdir.
Karar sizin tabiki
Hayırlı olsun.
Ya zaten hic oyun oynamam ben pc'de. Fontys'in vermis oldugu sartlara uysa yeterliydi ama baktim zaten pek secenek kalmamis.

• Beğen
Tepkiler: W
600 700 euroya çok iyi özellikli laptoplar alabılırsın amazondan filan bakaydınya babuş bütçe ne 200 euro filan deildir umarım :S:D

600 700 euroya çok iyi özellikli laptoplar alabılırsın amazondan filan bakaydınya babuş bütçe ne 200 euro filan deildir umarım :S:D
Oyle degil ya verilen linktekeri secebiliyoruz ve ayni anda sirketin butun elemanlari seciyor. O yuzden sona kalan kaderine razi oluyor. Nasil basardilar bilmiyorum ilk 5dkda tukendi. Ben de saf gibi sayfz yenilemeye calisiyordum o sira. Yani parasinda degilim.

hangi laptop'u almaya karar verdin o halde yada alınca yazda bizde görek hangisini almışsın merak ederiz biliosun hehehehe

bütçem dediği bilgisayar 350 euro....... burda da 6 bin tl....... bedavaya teknoloji danışmanlığı yapıyosunuz bi de...... vah ki ne vah....... :emoji_neutral_face:

• Kızgın
nilü sen 10. nesil işlemcili, ssd'li, full hd ekranlı cihazı bıraktın da 8. nesil işlemcili, hdd'li ve hd ekrana sahip cihazı mı aldın cidden? aldığın cihazın tam kodunu bi paylaşsana ötekinde olduğu gibi

Lenovo alınacak bir marka değil aşırı ısınma sorunları var tabi yaptığın işe görede değişir sadece 2 marka öneririm MSI ve Monster daha prof olarak Macbook Pro

nilü sen 10. nesil işlemcili, ssd'li, full hd ekranlı cihazı bıraktın da 8. nesil işlemcili, hdd'li ve hd ekrana sahip cihazı mı aldın cidden? aldığın cihazın tam kodunu bi paylaşsana ötekinde olduğu gibi
Yetisemedim Rasko hucum etmisler 5dkda bitti sitede 2 sansim kalmisti.
Sunu aldim.
Screenshot_20201103-205437_Chrome.jpg

U serisi bir işlemci ve 8. nesil bu para ona fazlasıyla çok geçmiş olsun

Ben para vermiyorum yalniz beyler paraya takilmayin gerekli olan sartlar uyuyor mu o onemli....

Yetisemedim Rasko hucum etmisler 5dkda bitti sitede 2 sansim kalmisti.
Sunu aldim.
Ekli dosyayı görüntüle 19985
hah tamam bu iyiymiş. ssd yok gibi gördüm de bu devirde ssd'siz cihaz mı satıyorlar dedim kdfjk ama yine de öteki bi tık daha iyiymiş çünkü daha yeni işlemcisi ve 512 gb ssd'si varmış. bunun da avantajı ekran kartı gibi. tahminimce klavyesini çok seveceksin nilü, güle güle kullan

• Kalp Gözler
Şartları google chrome da 4 5 sekme açıp aynı anda exelde 100 satırlık bir veriye ctrl + c yaptığında anlayacaksın :)

• Üzgün
Ya kiza niye yok onu mu sectin bunu mu sectin diye darliyorsunuz, gerekirse tekrar alir.
Iyi yapmissin Nilu, nasilsa 300 milyon kod yurutmeyeceksin bilgisayarda :p Bakma sen bunlara .p

Rengi güzel bir şey alsaydın.. benim teknlojik ürünlerde kriterim bu kadar çünkü.

Geri