Laptop onerisi olan ?

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tablet Bilgisayarlar
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Arkadaslar bu aksam su asagidaki ozellikleri olan bir laptop secmem gerekiyor, bana su asagidaki sartlari olan bir laptop markasi tavsiye edebilir misiniz ?

Screenshot_20201103-094117_WhatsApp.jpg

144 hz ekran gtx 1650 ekran kartı 8 gb ram 16 gb yaparsan daha iyi olur i5 yeni nesil işlemci

Kesinlikle pişman olmazsın sakın AMD alma İNTEL Candır laptoplar'da

Laptop sitesinde bulunmuyor ama trendyol hepsiburada gibi e ticaret sitelerinden devamlı satıyorlar

• Beğen
Tepkiler: W
Render yapacaksın galiba.
Msı dışındakiler hikaye.

• Beğen
Acikcasi bana aksama bir link gelecek, o linkte olan laptoplar genelde intel, lenovo ve hp, bunlar arasindan secmem gerekirse hangi modeli seceyim ?

Sen at linki bize bakalım

• Beğen
Hp alma 3 yıl sonra sorun çıkarıyor.
Lenovo alabilirsin. Dell olaydı tadından yenmezdi.

• Beğen
300 400 euroya guzel leptoplar alirsin
oralarda ucuz kekem .p

• Beğen
Lenova da internet sıkıntısı olabilir. Bununla beraber ornegin o an içerisinde mobil internetinizde kesinti olabilir.Ancak laptopu açıp kapatınca bir düzelme olur.Ancak windowsum son sürümünü kurarsaniz internet de hızlanma olur Ancak ofiste kullanacaksaniz yani günlük islerinizde bence lenova uygun

• Beğen
Malesef herkes ayni saatte siteye yuklendigi icin butcede bir sey kalmamis 2 hakkim var

Lenovo IdeaPad 330 (15 ", Intel) ve Lenovo IdeaPad 3 15IIL05 - 81WE00EWMH sizce hangisini secmeliyim ?

En pahalisini .p
Saka bir yana, hadi yardim edin biraz Niluye

• Kalp Gözler
Sagolasin arif sectim bakalim dedigini acele etmem gerekiyordu son 3 kalmisti butcede

Sagolasin arif sectim bakalim dedigini acele etmem gerekiyordu son 3 kalmisti butcede
ben de levono kullanıyorum yıllardır. son iki laptop markam.. çok memnunum bu arada... hatta orayı bilmiyorum ama arçelik türkiye'de levono öneriyor ve satıyor..

• Beğen
Lenovo da iyi tutuldu son yillar. Yalniz ekran karti olmasi gerek bazilari dahili ekran karti. Dahili olursa tavsiye etmem. PCdeki calisma alanini azaltir kasmalara sebep olabilir.

• Beğen
HP de calistim yillar once urunlerde isinma sorunu var yillardir o kadar urun iade aldikki ne sen sor ne ben soyleyeyim.
Lenovo ve Toshiba oneririm.

• Beğen
Bu arada 15.6 buyuk bir ekran tasarim vs yapilmayacaksa pek onermiyorum cok hantal 330 olan yani

Pil suresi uzun 2 adet USB girişi var.hızlı perfonsman olarak güzel hız olarak ve özellikle evde çalışmak için güzeldir ama oyun oynamak için ideal değildir.Ancak 3Dçizim ve tasarım konularında iyidir.driver i kendiniz yüklersiniz. İki tane ekran kartı var. IPS ekranı yok sanırım yine takildiginiz birşey olursa sorarsiniz
Lenovo IdeaPad 330 (15 ", Intel)

Geri