Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Simdi sirtimi o yasli agaca yaslayip beni anlamasini beklerdim , ama hic bisey konusmadan.
Hem neden anlamasin ki ? kökleri en az benim kadar saglam ve topraga dayali degilmiydi ¿
Icinde bulundugun savasin kazanani da kaybedecek olani da sensen , öyle bir düşüyorsun ki dibe vurduğunda anliyorsun kendinle mücadele ettigini , sirf bu yüzden gece var , nefes almak ve her yeni güne yeniden umutla baslamak icin.
Öyle yorgun deyip geçmemek lazim , mesela sevinclerin yarim kalabiliyor yada bir gönüle cok sey sigmiyor , hasret gibi vefa gibi pismanlik gibi ama en cokta bunlar varken ask sigmiyor , sigamiyor.
Eskiden tartismaya bile cekinilen konular şuan haklılıgı yada haksizligi göz ardı edilerek savunuluyor.
Sasiyorum ama susadabiliyorum sonucta dusunce ozgurlugu var .d
Tamam da toplumun yarası diye adlandirilan dallı budaklı konularda cokta lider olamazsin yani liderligini sorgulatan bazi kavramlar seni susturabilir baskan .d
Düşüncelerini ve hayallerini sınırlandırma , sayet insan oğlu yasayabileceklerini önceden bilebilseydi hata ve pismanlik duygusu olmazdi .
Degismekten korkma , eksilmekten kork.
Merhaba sitemim , limitin dolmuş ve taşmaktasin kime bu birikim ¿
Kendime değil mi , hıhım kendime.
Dolmuş bir kadehin kana boşalip sarhoş etmesi gibi bazı duygular , öyle ki sizin kontrolünüzden çıkıp naralar atıyor.