Lanet Kişisi

Konu sahibi son olarak 3717 gün önce görüldü
Kurt kızın geriye dönüş yapması zaman aşımı ile sonuçlandı

Ya dönerse sazlıklardan sızan katran su görülmüş olur.

Tamam kes prova bitti paydos

Bazı cesetler çok görgüsüz gerçekten adam gibi moraramıyorlar.

Çok kötü olabiliyor bazen insanların iyi olup olmadığını bilememek okadar yoklardır ki sorulamıyor bile

Koca koca teyzeler face kullanıyor eskiden su böreği yaparlardı ayıplıyorum sizi teyzeler dürtülmek hoşunuzamı gidiyor söyleyin yani

facebook sevmediySENİZ kullanmayadabilirsiniz teyzelerin suçu ne

Vampirler nerdeler ? Ortada bi sürü emilecek kan var uyandırsam da emseler

Çok yaratıcı değil mi Seniz baksana epey kafa yormuş olmalı ne dersin ( boş bakış)

İlkler kraliçesi olabilirmiyim ? Neden olmasın

Güneş ile uyanan horoz gibi insan kişileri uyanmak için ezanımı bekliyorlar yok sanmam onlar uyumayan pusucular gibi dünya dönüyor insanlar da dönüyor ciddi anlamda bir dönme bu kainat sırf dönsün diye var olmuş adeta

Osmanlı hanedanları kaldımı efendim tokatı takdire şayan bakışı dağ devirir şimdi bizim er kişileri çok çürük kimisi tabi üflesen uçurtma üzerine konar

Sövmek için fazla geniş bir sayfadayım iyi sövüyorum ama içime siniyor yani

Zamanla dans etmeyi öğreniyoruz hatta okadar iyi dans ediyoruz ki topluluk içinden kıvrıla kıvrıla sıyrıla sıyrıla akıyoruz yalnız kıvrımlara dikkat

Ama ben düşünebiliyor ve bilim kurguda tavan yapabiliyorum bunu sana söylermisin ?
Agız tadıyla sövememek

Bazen bir pastadan cikip surpriz niteliginde sasirtmak istiyorum uzayimsi uzaylilari
Gibi gibi yani

Niye ki ?
zaten goge bakmayacak miyiz da yukseldikce alcalan onlar gibi gibi

dertli gördüm yazılarından seni , şunu dinle geçicektir hepsi...

[YOUTUBE]NFgE9TUqgrg[/YOUTUBE]

Eksenine dusen her bir parcaya minnet duyan bir insanin tek derdi kendine donmektir dert su gibidir ictikce akar
Adda

Geri