Lanet Kişisi

Konu sahibi son olarak 3716 gün önce görüldü
Koca koca teyzeler face kullanıyor eskiden su böreği yaparlardı ayıplıyorum sizi teyzeler dürtülmek hoşunuzamı gidiyor söyleyin yani

Ha ne diyorduk teyze diyorum beğenileri takip ediyor birde sanatçı var bikaç takip ettiği.
Şunuda anladım ki bende onu takip ediyorum faceden değil ama magazinsel bişey bu.
Keşke nasılsın diye bilsem.
Verdiğim subliminal mesajları anlayabilirmisin sanmam.

Pardon yanlışlıkla bu konuya girdim de, benimle mi konuşuyosunuz?

Neyse çıkıyımda teyze napmiş bakim bi onu umursuyorum duymasa bari.

Aksi ve lanet olmak neden cazip geldi şimdi anlayamadım

Beren Saat kaynanası görümcesi eltisi olmak üzere bütün kenan kişisinin aile fertlerini takip etmeyi bırakmış çok mu ayıp etmiş anlamadım ayrılcaklarda .
Face göre şekil alalım takip mühim

Dışarı çıkıp kaldırımların kaç cmden olduğunu ölçeyim diyorum ama ne yapıyor bu derler diye korkmuyorum değil

Ne yapmaya çalışıyorsun sorusuna senin ömrünce anlayamayacağın bişey yapıyorum dediğimdeki insan ifadesi sorgulanmalı , ne bekliyordun ki

İstediğim zaman saçmalamayacaksam niye varım ki dedim suratıma bakıyor bön bön

O elmayı istiyorum evet kafama düşsün ve zıkkımlanmadık günah bırakmayayım hani varya yasak elma o bahsettiğim

Kendi kendine konuşmak neden deli sıfatına yakıştırılıyor ? Kendi kendine yaşamak kendi kendine ölmek kendi kendine koşmak vs bunlara neden insan hali olarak bakıyoruz onu anlayamadım. Konuşurum beyin ve ruhla olan sohbete deli diyemezsiniz

Zır zır yapmaktansa tantana yapıp hayattan soğuttum insanlara hiç pişman değilim dokunmasalar ölmezlerdi dimi ama illaki tehlikeli mi yazmam gerekiyor

Küçük bir sivrisinek katili olmak cani yapamaz beni emdiği kanı 10 günde anca topluyorum damarda.

Neşteri eline alınca kesen kişisi oluyorsun yara ne kadar derin olursa az sonra gelecek olan hemşireyi bi okadar zorlamış olursun dikiş tutacak pay bırak

Şimdi kocaman bir ben demiştim çığlıkları atmak istesemde susuyorum çünkü bu tür insanların kör kör gezdiklerini bilirim . başına geleceğini bilerek ilerler ve duvarla tanışırlar birde ben ezmeyim yani

Şimdi balkonda şemsiye açıp sabah doğacak güneşe kafamı tutayım benim çapımda doğmasın diyorum gölge seviyorum belki .
Yeter Seniz sayfa bıktı senden yürü gidiyoruz.

Merhabalar merhabalar nasılsınız inşallah sordum sustum çokta bilmek istemiyorum formalite benimkisi.
Günleri sayamıyorum zaten beklediğim bir takvimde yok arada sürprizler yapar zaman onuda kabul görüyoruz.

Beynimde bir bina inşaası ve henüz bilinmiyor kaç katlı olduğu olacağı. Ama Zemine bir özleyiş yerleştirdim çökse altında kalmaz asla .

Bazen haberleri izlerken katil insanların ifadesine bakıyorum sonra gün içersinde karşılaştığım insanların ifadesi o katil insanların ifadesine benziyor acaba diyorum kafasında bir planı varmı yazık olmasın o ifadeye.

Geri