ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Selam moje hanım.. buraya ilk mesajım, barbunya muharebesinde gözcü kulesini terk etmene olan sitemimdi.
Lokum gibi barbunya yerine pastaya oy vermem beni bir miktar üzdü, ama çok zaman geçti. Üzerine çok barbunyalar yedik, hayır oy verme işlemi sonrası birden kayboldun, hep bunlar yanlış oy vermenin üzüntüsünden biliyorum :) itiraf etme dayanamam..
Neyse, naber nasılsın bakalım. İlk günden beri sana temkinli yaklaşıyorum, biraz ürkütücü yanın var, böyle çok uzak dursan üşür, çok yaklaşırsan yanarsın gibi.. güvenli bölgeden yazıyorum.. Bim marketten selamlar.
İletişimi güçlü birisi, en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum, pas verince gol atıyor.. tabii her an aman ha run ile konuşma denilebilir:) derler tabii, haklılar ahah.
Sana da şimdilik şarkı göndermedim, bir daha ki gelişim de seveceğini düşündüğüm bir şarkı bırakacağım buraya. İyi kal, kaybolma buralardan, su akar yatağını bulur.

Selam moje hanım.. buraya ilk mesajım, barbunya muharebesinde gözcü kulesini terk etmene olan sitemimdi.
Lokum gibi barbunya yerine pastaya oy vermem beni bir miktar üzdü, ama çok zaman geçti. Üzerine çok barbunyalar yedik, hayır oy verme işlemi sonrası birden kayboldun, hep bunlar yanlış oy vermenin üzüntüsünden biliyorum :) itiraf etme dayanamam..
Neyse, naber nasılsın bakalım. İlk günden beri sana temkinli yaklaşıyorum, biraz ürkütücü yanın var, böyle çok uzak dursan üşür, çok yaklaşırsan yanarsın gibi.. güvenli bölgeden yazıyorum.. Bim marketten selamlar.
İletişimi güçlü birisi, en azından ben öyle olduğunu düşünüyorum, pas verince gol atıyor.. tabii her an aman ha run ile konuşma denilebilir:) derler tabii, haklılar ahah.
Sana da şimdilik şarkı göndermedim, bir daha ki gelişim de seveceğini düşündüğüm bir şarkı bırakacağım buraya. İyi kal, kaybolma buralardan, su akar yatağını bulur.

Yani herseye tamamim barbunya filan oldu biseyler orda haklisin, ama ürkütücü nedir yani orda takildim .p

Sanıyorum burada kendisini tanıyan en eski üye benim. Sene 2011’di sanırım. Çok da aktif olmayan bir forumda(adını hatırlamıyorum) tanışıklığımız sonrası bulunduğum foruma gelmişti ve o gün bugündür hala aynı forumdayız. O zamanlar msn vardı tabi. Bir gün sohbet sırasında ona bakkala gideceğimi söyleyip; “ekmek almaya hep ben gidiyorum, sırf ekmek almamaya gitmek için evlenip çocuk yapacağım” demiştim. Tabi yaşım 22-23 filan. Aradan 15 yıl geçti. İki çocuğum var hala ekmek almaya ben gidiyorum. Bilgin olsun : dddd

Özel bir ruha sahip gibi farklıligini kendine has herşeyini beğeniyorum.
İyiki yıllar sonra gelmiş ve az olsada tanımış oldum. ❣️

Sanıyorum burada kendisini tanıyan en eski üye benim. Sene 2011’di sanırım. Çok da aktif olmayan bir forumda(adını hatırlamıyorum) tanışıklığımız sonrası bulunduğum foruma gelmişti ve o gün bugündür hala aynı forumdayız. O zamanlar msn vardı tabi. Bir gün sohbet sırasında ona bakkala gideceğimi söyleyip; “ekmek almaya hep ben gidiyorum, sırf ekmek almamaya gitmek için evlenip çocuk yapacağım” demiştim. Tabi yaşım 22-23 filan. Aradan 15 yıl geçti. İki çocuğum var hala ekmek almaya ben gidiyorum. Bilgin olsun : dddd
:d
2010 bile olabilir 🤔
O zamanlar çok öngörüsüzmüşsün .p ama neyse çocuk iyidir belki bı gün bı işe yarar bekle bakalım .d

Özel bir ruha sahip gibi farklıligini kendine has herşeyini beğeniyorum.
İyiki yıllar sonra gelmiş ve az olsada tanımış oldum. ❣️

Serçanimcim senle çok fazla tanışmak da istemiyorum şu fikrin değişmesin diye 🤭
Ama böyle uzaktan çok seviyorum seni 😍

Sevgili lanemoje seni tekrar görmek çok güzel.. sanki hiç gitmemişsin gibi tekrar kaldığımız yerden devam ediyor olmamız apayrı güzel… efendiliğini doğallığını seviyorum.. seni şuan özlediğimi farkettim evet evet şuan …. o yüzden seni paraşütle uçurmaya geldim….

Önceki dönemi bilmiyorum ancak iyi ki gelmiş, çok güzel bir enerjisi var. Bazı insanların yanında yaşlanılmaz derler ve Anna ile @lanemoje tam da bu profili yansıtıyor. Yaşam boyu neşeleri daim olsun.

Onu uzun zaman once bir sizofren arkadasla didisirken kesfettim >) Cok hircin ve aciksozlu tanidim . Sonra, baktim ki aslinda hicte oyle biri degil gerektiginde gosteriyor bu yuzunu :D . Yakindan taniyinca fikirlerim tamamen degisti. Samimiet ve mesafeyi ayni anda koruyabilen,aile hayatiyla herkese ornek olacak bir hatun o. Opuldun o guzel yuzunden iyi bak kendine :)
KIm bu sizofren ayol herseyi unuttum da seni unutamam lanem:kalp: fosil olmusuz saka maka kac sene gecmis

Merhaba lane hanimcim, ulke gundemi cok heyecanli ve degisken. Film tadinda, misal Arda burun kirarken, profesor b.k yiyor, Ahmet Hakan kose yazilarinda en az benim kadar sacmaliyor, gazeteci konsolosta kitir kitit kesiliyor, muebbet yiyenler, cicisler birbirini isiriyor. Benim yasadigim ulkede haber bulamayinca Turk haberlerinden caliyorlar. Lakinnnn arastirmalara gore Turk medyasi %49 yalan haber yapiyormus. Peki ne ara bu kadar yalanci olduk sence ?
Bu arada ne kasirga vurdu ne ismi kadin oldu, masallah dedigim 2 gun yasiyor. Optum cok ....
Ne guzel sacmalamisim :d elimde olsa 1 sene onceki butun yazdiklarimi otomatik sildirme islemi yaptiririm :d

KIm bu sizofren ayol herseyi unuttum da seni unutamam lanem:kalp: fosil olmusuz saka maka kac sene gecmis

Ben hatirliyorum da simdilerde yok galiba. Yani insallah yoktur nilum var da olabilir öyle biseydi Allah muhafaza. Ben artik kavga da edemiyorum benden gecmis ya .p

• Kahkaha
Tepkiler: W
Geri