ÜSözlük Lanemoje

A
  • Kullanıcı Asel
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
Onu uzun zaman once bir sizofren arkadasla didisirken kesfettim >) Cok hircin ve aciksozlu tanidim . Sonra, baktim ki aslinda hicte oyle biri degil gerektiginde gosteriyor bu yuzunu :D . Yakindan taniyinca fikirlerim tamamen degisti. Samimiet ve mesafeyi ayni anda koruyabilen,aile hayatiyla herkese ornek olacak bir hatun o. Opuldun o guzel yuzunden iyi bak kendine :)

Kendisini kisisel tanimiyorum ama forumda cok sevilen ve saygi duyulan bir bayan. Bende kendisine saygi duyuyor ve seviyorum. Yakinda taptatli bi bebisi olucak kendisi de harika bir anne olucak insaAllah :) Mutlulugun daim, hersey gonlunce olsun. :cici:

Evlendi, gelmez demişler; anne oldu artık elini eteğini çekti demişler :liv: :sırıt: Ne kadar ilerisizgörüşlüler ya, bunlar hep böyle miydi :D :hıı:

Kendisi de benim kanımın kaynadığı ve kendimden bir şeyler bulduğum üyelerden. Uzaktan uzağa sempatik bulduklarımdan. İnsan ortak bir şeyler fark ediyor, bazı değerler de insanları birbirine yaklaştırıyor sanırım. Uzaktan "uyy" şeklinde birbirimizi sempatik bulmamızın sebebi bu olsa gerek. :anla: Ben sevdiğim üyelere öyle bakıyorum: uyy (gerçekte de sevdiklerimi uyy yapa yapa severim) -gereksiz bir bilgi :liv:

İsmi de pek güzelmiş. Nicki zaten çokzel.

Bebişinle, tüm sevdiklerinle güzel günler göresin Betül. Seni uzaktan da olsa tanımaktan memnunum. Daha çok tanımak ve okumak dileğiyle. Yine gelicim :liv:

Yorumlarında aklı selim yazanlardan, Forumdan bir çok kişiyi tanıması ve onun tanınması sebebiyle eski bir üye gördüğüm kadarıyla. Yorumlarına bakarak söylemek gerekirse art niyetli olmayan, doğal şekilde yorumlar yazan, ikili tartışmalara girmeyen nadir üyelerden. En önemlisi de Anne. :)

benim okuduguma gore gercek bir hanfendi iyi bir anne Allah herkeze hayırlı hanım versin.

Çook eskilere dayanır tanışıklığımız.
Coşkun abimle olan samimiyetimizle tanındık zaten değil mi? :p
Kendisi evli mutlu çocuklu artık , çook ihmal ettim kafamı kırmaz umarım :kaç: anmışken bol bol selam ona da.
Çok iyi bir anne olduğundan şüphem yok,pek iyi niyetli alçak gönüllü biridir.
Kırmak şöyle dursun,sert konuşmak bile çok aptalca geliyor bu kadına, aptal olmasın lütfen kimse :hppy:
Hayatında başarılar

müridleri var... evlilik çoluk çocuk falan bahane, şu an örgütünü büyütmek için yeni mürid(ler) arayışında askjdhaksj ( beni de al .p)

Eğer kendisi de kabul ederse, biraz muhabbetten sonra, aynı şehirde olmamız sebebiyle "bir çay içelim betülcümm" teklifi götüreceğimi buradan duyururum.

Duruşu saygı duyulasi. Hic tanimiyorum kendisini lakin oyle bir edaya sahip ki ceketim olsa iliklerim.

yeryüzünün beyfendilere hanımefendilere ihtiyacı var..günlük hayatı kayıt altına alınıp okullarda hanımefendilik dersi diye gösterilsin.. yeni nesillerde istifade etsin böyle bir hanımefendilik değeriden mahrum kalmasınlar..

lafı çok fazla dolandırmayacağım. zaten sevmem de. yani laf salatasını :liv: forumda telepatik olarak en iyi anlaştığım isimlerden biri. iyi bir anne, arkadaş, dost canlısı ve sefimli. kendisini görmekten ve tanımaktan dolayı mutluluk duyuyorum.

Kendileri tam bir hanimefendi:liv: Boyle bir anacanlik felan
sanki şu yemek olsada yesek desem yapip gel guzum dicek biri:hıı:
Revani olsa keske:anla:

:T: -> Böyle bir surat ifadesi olduğuna dair iddiası var. Nedense hiç inanmadım :T:
Benim de canım panda olduğuma inanmak istiyor aama değilim işte. Şimdi ben pandayım desem inanan olmaz. Bence çok mantıklı konuştum. Gülmene gerek yoktu.

:liv: böyle bir surat ifadesi olduğuna dair iddası var. Heh bence çok saçma. Ondan olsa olsa panda olur. Böylesi bir insanın ancak müridi olunur. Konuyla ne alakası var bilmiyorum ama ceketim olsa giyerdim

:liv: böyle bir surat ifadesi olduğuna dair iddası var. Heh bence çok saçma. Ondan olsa olsa panda olur. Böylesi bir insanın ancak müridi olunur. Konuyla ne alakası var bilmiyorum ama ceketim olsa giyerdim.

Geri