lahmacun arasına koyulan malzemeler

🕒 Konu sahibi 12 saat önce aktifti
Limon ve maydanoz olmadan lahmacun mu yenir?
Havuç rendesi de olabilir ancak limon da maydanoz da lezzetini artırıyor.

Antep lahmacunu dışında hiçbir lahmacun sade yenmez ancak damak zevkleri farklı olabiliyor.

Eğer bir yemeğe piştikten sonra bir şeyler ekleme ihtiyacı duyuyorsanız o yemek kötüdür.

bence yanlış analiz. ekşi şeyleri çok severim. yakışacağını düşündüğüm her şeye limon-nar ekşisi sıkarım. bütün malzemeleri konmuş salataya daha tatmadan limon sıkarım. yeşillik çok severim, kahvaltı vs her öğünüme eşlik edebilir. lahmacuna da bol limon sıkılır, yeşillik konur. bunların yanına da soğan eşlik eder. üff be, hele bir de acıysa hele bir de yanında ayran aman aman.

p.s.: ayrıca @Angie pilava bile limon sıkıyo...........

bence yanlış analiz. ekşi şeyleri çok severim. yakışacağını düşündüğüm her şeye limon-nar ekşisi sıkarım. bütün malzemeleri konmuş salataya daha tatmadan limon sıkarım. yeşillik çok severim, kahvaltı vs her öğünüme eşlik edebilir. lahmacuna da bol limon sıkılır, yeşillik konur. bunların yanına da soğan eşlik eder. üff be, hele bir de acıysa hele bir de yanında ayran aman aman.

Bak İzmirdeki lahmacunlara ben de limon, sogan, yesillik dürüp yiyordum. Neden? Çünkü kötü. Ama Diyarbakırda sadece yanında soğan, neden? Çünkü harika.

Ben güzel pişmiş bir yemeğe ekstra bir şey koymaya gerek olmadığını söylüyorum. Senin dediğin ise daha çok zaten içinde olan bir malzemenin miktarini arttirmak limon, nar eksisi vs zaten salatada var. Daha bol olsun istenebilir normal.

Ya da sos ile bir yemek ekstra tatlandirilabilir ona da okeyim.

Ama yani tadını değiştirtecek kadar yeni yeni malzeme ilave ediyorsan o yemek kötüdür.

Rakı örneği verirler ya mesela, yani tadı güzel bir alkol olsa bu kadar yoğurt sarımsak şalgam meze ile tüketilmeye gerek olmazdı. Baskılıyorsun o tadı ama muhabbeti güzel işte rakının da. gibi gibi.

Bak İzmirdeki lahmacunlara ben de limon, sogan, yesillik dürüp yiyordum. Neden? Çünkü kötü. Ama Diyarbakırda sadece yanında soğan, neden? Çünkü harika.

Ben güzel pişmiş bir yemeğe ekstra bir şey koymaya gerek olmadığını söylüyorum. Senin dediğin ise daha çok zaten içinde olan bir malzemenin miktarini arttirmak limon, nar eksisi vs zaten salatada var. Daha bol olsun istenebilir normal.

Ya da sos ile bir yemek ekstra tatlandirilabilir ona da okeyim.

Ama yani tadını değiştirtecek kadar yeni yeni malzeme ilave ediyorsan o yemek kötüdür.

Rakı örneği verirler ya mesela, yani tadı güzel bir alkol olsa bu kadar yoğurt sarımsak şalgam meze ile tüketilmeye gerek olmazdı. Baskılıyorsun o tadı ama muhabbeti güzel işte rakının da. gibi gibi.
diyarbakır lahmacununu tecrübe ettiğimizde, o zaman yorumumuzu güncelleriz.sjkdhf

hayır, ekstra koyuyor olmam, eksi sevdiğimin altını çizmekti. mercimek çorbası, tavuk suyu çorbası, şehriye çorbası vs. bunlara limon sıkmıyorum, deme sakın. brokoli, brüksel lahanası, ne bileyim yaprak sarması.... SIKILIR..... bu, onların piştikten sonra kötü olduğunu düşündüğümden değil, yakıştırdığımdan.

Pilava sıkmıyorum aşk olsun… pilava gitmiyor. Ama sebzeli domatesli pilava sıkılır. Fjfkjf

hiç bir şey koymam, cünkü yasak :D dsadsmakda allam yine cok enerjikim.

Cacik sogan marul
Caciksiz nasil yiyiyorlar anlamis degilim..

çok sevmem belki limon
özellikle acılı gevrek antep lahmacunda hiçbirşeye gerek yoktur

Geri