Sözlük laf taşıyan parazitler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Bunun iş yeri türleri en tehlikelisidir. Siz siz olun kimseye iki günde güvenip sırrınızı vermeyin.

Bunun iş yeri türleri en tehlikelisidir. Siz siz olun kimseye iki günde güvenip sırrınızı vermeyin.
Ben cok kotu tecrubeler yasadim isyerinde :D az kalsin isten atiliyordum bir nisan 1 sakasi yuzunden. Yani soylediginiz her seyi herkesin kulagina gidiyor.

Herkesin bi dogasi var, kinamak yerine faydalanmak lazim.
Gayet 'o sekilde' bilinmesini istediginiz bi bilgiyi, sanki cok gizli bi bilgiymis,zaafinizmis gibi bahsedebilirsiniz mesela bu tasiyici kisilere.
Onlar da gerekli yerlere yumurtlar,dogalari geregi.
Bilgileri ögrenen de koz kazandim zanneder ona göre strateji gelistirir.Siz yolunuza bakarken onlar bombos derin bi zaman kaybi icinde debelenirler.
İs hayatinda basamak yükseltir. Tatliş yüzünüz ve emeğiniz bazen basamaklari tirmanmakta yeterli olmayabiliyor.
Bu gibi durumlar harici karsinizdaki insanda böyle bir potansiyeli fark edemeyip, yeteri kadar tanimayip hakkınızda kritik bilgiler anlatmak sizin zihinsel durumunuzla alakalı bi durum; paraziti parazit oldugu icin yargilamamaliyiz.
Parazitler gereklidir,var olmalilar.

Benim de bir dönem @Gamer ile aram bozuktu keşke yine bozuk olsa bazam hiç çekemiyorum ama işte kuzendir atsan atılmaz satsan satılmaz.

* *

Bu arada bana senin hakkında laf taşıdılar @ne , dediler böyle damdik nik mi olur dediler, Serçe" niki en azından kabul edilebilirdi dediler.

Neyse şimdi Ramazan arefesindeyiz tadımız kaçmasın hayır asla nik veremem hayır asla...
Havlamasınlar 😊

herkese her şeyi anlatıyorsunuz
sonra karma gibisi yok
olmaz tabi

Vay be,ne insanlar var.
Biz de oturup çayımızı yudumlayalım anca..

• Ablan Star
Tepkiler: ne
Hemen hemen hepimiz hakkında irili ufaklı bilgi sahibiyim arkadaşlar öyle ki konuşsam taş üstünde taş baş üstünde kelle kalmaz dd.. nitekim laf taşımayı sevmem beni tanıyanlar ne kadar güvenilir olduğumu bilir
Size tavsiyem başkasının lafını size taşıyana laf vermeyin zira sizin de lafinizi bir başkasına yetistiriyordur....

Dedikodu diye basite indirgediginiz sey cogu zaman bu iste hdjsjghs a kisisinin ayaginin altinda ben oldugunu hali hazirda zaten ayak fobisi olan b kisisine dememek lazim...ayrimi dogru yap.
forumda da reelde de bu ayrim cogu zaman maalesef yapilamiyor ve insanlar konusur bunu da bilmek gerekir. Bes kisiye bir seyi dersen ucuncu susar dorduncu anlatir. Veya sen demezsin olayi bizzat yasadigin kisi der. Ve kendini hakli cikara cikara... ve o laf done dolasa senin cebine kadar girer :d benim tek bir kisiye dedigim laf da, tek bir kisiyle yasadigim olay da cok alakasiz kisilerden ciktigi oldu. Ee simdi buna hesap sorsam ne sormasam ne :d bir daha dememe karari aldim gecerim.

Su kafa yapisindan da cok oluyor, dusmanimin dusmani benim dostumdur kafasiyla cok gidiyorsunuz gitmeyin. Ana baci kaydiginiz kisiye sirf x kisinini sevmiyor diye yanasiyorsunuz laf veriyorsunuz ee sonra bilindik son... Hep bundan oluyor... peki burada suclu kim... sikinti kardesim ya :d

Son düzenleme:
Virgül vardı, paragraf vardı, ne bileyim boşluk bırakma, ayraç vardı.

Vardı böyle şeyler, ah öyle şeyler, ah şöyle şeyler...

• Kahkaha
Tepkiler: Aze
Geri