ne
Elmas Üye
Seni küçük sincap demek arkamdan konuştun heeLaf sokamadığı için banlı aslında
Hakaret küfür ederek laf sokulmaz ki .s.s
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni küçük sincap demek arkamdan konuştun heeLaf sokamadığı için banlı aslında
Hakaret küfür ederek laf sokulmaz ki .s.s
Addfghhh arkandan konuşmak böyle mi oluyor Muş xdxdSeni küçük sincap demek arkamdan konuştun hee
Muş kim kizAddfghhh arkandan konuşmak böyle mi oluyor Muş xdxd
Sen çok zeki olduğunu düşünüyorsun sanırımSifata bak ,meymenetsizler toplulugu .
Yoo cok zeki oldugumu dusunmuyorum ama mertim , sen gibi kosturarak baska konuya gitmiyorum laf sokmak icin .Sen çok zeki olduğunu düşünüyorsun sanırım"meymenetsizler Topluluğu" derken sadece buldani değil hem o partinin bütün temsilcilerini ve destekcilerini kastettiğini aklı başında herkes anlar
Sevmiyor olabilirsin saygı duyarım ama
" meymenetsiz topluluk " diyemezsin bu bir hakarettir karşılık verince de benim mesajım hakaret diye silindi ahahaha
Meymenetsiz desen Okey de "meymenetsizler Topluluğu" yazarsan pervinin temsil ettiği Topluluğu kasttetigini anlayacak zekam var da senin zekan kime ne yazdığını idrak edecek düzeyde olmadığı kesin tatlımPervine ettigim lafi da almazsin ustune yahu..
Gereksiz ajitasyon ve demogojiyi biraksan mı
Kim o terbiyesiz ? KjkhkgBazen karşılıklı atışmak komik, eğlenceli oluyor. Ama laf sokmak başka, çirkinleşmek başka. Bkunu çıkarıp iğrençleşmeye başlıyor bazıları. IYK…
sana ya da serçeye sallamışımdır.jjsjsjs o tarihlerde döwüşüyorduk :dKim o terbiyesiz ? Kjkhkg
Meymenetsiz desen Okey de "meymenetsizler Topluluğu" yazarsan pervinin temsil ettiği Topluluğu kasttetigini anlayacak zekam var da senin zekan kime ne yazdığını idrak edecek düzeyde olmadığı kesin tatlım
Çünkü bildiğim kadarıyla Buldan dem parti Van millet vekili ve TBMM başkan vekili
Şimdi bana teröriste laf ettim de diyemezsin yani kjkhkb
O zaman "pervin'e dediğimi de üstüne alınmasın " diye kıvırmaEvet yazdim ve hala orada duruyor. Topluluk komple o parti icin bunu tek tek yazmama gerek yoktur diye Pervin diye belirttim ama yok illa tane tane yazmam gerekiyor galiba .Senden bekledigim benden alinti yap ve yaz,laf sokcam diye saga sola kosma .Bana ettigin hakaret vs umrum degil mertce yaz kafi.
Ve arti benim.icin Pervinin sence ne oldugunun bir onemi var mi ?Yeri belli hepsinin de nazarimda .p ( benim icin hepsi terorist ve hepsine dedim.meymenetsizler toplulugu )
Bunu zaten biliyorsun daha onceki yazilarimdan da ,.p
Yanlis insana yanlis yerden vurmaya calisiyorsun..