Laf Sokmak Ne Demek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Hiç anlamam. Bana da öğretin…

Bana göre laf sokmaya çalışmak çocukça veya olgunluktan uzak bir davranıştır. Özellikle yetişkin ilişkilerinde çözüm değil, sorun yaratıyor.
Bazı insanlar laf sokarak “akıllı, zeki ya da ince düşünen biri” olarak göründüğünü zannediyor ama bu tavırlardan dolayı laf sokmaya çalışanların itici ve gerizekalı olduğunu düşünürüm. Çünkü duygusal zekası yüksek insanlar duygularını doğrudan, net ve saygılı biçimde ifade eder.

Az once birebir tanik oldugum durum .
Haber konusuna yaziyorum kadın kosa kosa baska bir konuda bana belalti vurmaya calisiyor ,ppp

Cok ilginc ....

"Laf sokmak" bana basit bir kelime olarak geliyor artık.
Bunun yerine "kinaye ya da tariz yapmak, iğneleyici ya da imalı konuşmak" demek daha içi dolu gibi.

Sifata bak ,meymenetsizler toplulugu .
Sen çok zeki olduğunu düşünüyorsun sanırım:) "meymenetsizler Topluluğu" derken sadece buldani değil hem o partinin bütün temsilcilerini ve destekcilerini kastettiğini aklı başında herkes anlar
Sevmiyor olabilirsin saygı duyarım ama
" meymenetsiz topluluk " diyemezsin bu bir hakarettir karşılık verince de benim mesajım hakaret diye silindi ahahaha

Laf sokunca karşı tarafın anlamama ya da tepki vermeme ihtimali var. Artık o belirsizlik keyif vermiyor. Direk yüzüne yüzüne söylüyorum, ohh karışırsa karışsın ortalık. Böyle çok daha güzel.

Sen çok zeki olduğunu düşünüyorsun sanırım:) "meymenetsizler Topluluğu" derken sadece buldani değil hem o partinin bütün temsilcilerini ve destekcilerini kastettiğini aklı başında herkes anlar
Sevmiyor olabilirsin saygı duyarım ama
" meymenetsiz topluluk " diyemezsin bu bir hakarettir karşılık verince de benim mesajım hakaret diye silindi ahahaha
Yoo cok zeki oldugumu dusunmuyorum ama mertim , sen gibi kosturarak baska konuya gitmiyorum laf sokmak icin .
Ben konuya yaziyorum sen her defa kalkmis bana sahsima saldiroyorsun farkimiz bu olsa gerek .
.Arti benim hangi topluluk icin yazdigim kabak gibi ortada ve bunu anlayacak zekan vardir saniyordum ama yokmus demek.
Pervine ettigim lafi da almazsin ustune yahu..
Gereksiz ajitasyon ve demogojiyi biraksan mı artik .

Pervine ettigim lafi da almazsin ustune yahu..
Gereksiz ajitasyon ve demogojiyi biraksan mı
Meymenetsiz desen Okey de "meymenetsizler Topluluğu" yazarsan pervinin temsil ettiği Topluluğu kasttetigini anlayacak zekam var da senin zekan kime ne yazdığını idrak edecek düzeyde olmadığı kesin tatlım:)

Çünkü bildiğim kadarıyla Buldan dem parti Van millet vekili ve TBMM başkan vekili :)
Şimdi bana teröriste laf ettim de diyemezsin yani kjkhkb

Son düzenleme:
Kimileri firsati bulunca
Kimileri denk gelince
Kimileride baskasi yapsinda neselenelim diye bekler forumda..
Ama bir isim varki. O isim forumu yalnizca bunun icin kullanir
Sad atar , 30 yas ustu gelmeden cabuk der yada Sanki angelina jolie veyahut Solemem replikleri ile forumda bir tarz olusturmustur
O isim @Klausdur.

Meymenetsiz desen Okey de "meymenetsizler Topluluğu" yazarsan pervinin temsil ettiği Topluluğu kasttetigini anlayacak zekam var da senin zekan kime ne yazdığını idrak edecek düzeyde olmadığı kesin tatlım:)

Çünkü bildiğim kadarıyla Buldan dem parti Van millet vekili ve TBMM başkan vekili :)
Şimdi bana teröriste laf ettim de diyemezsin yani kjkhkb

Evet yazdim ve hala orada duruyor. Topluluk komple o parti icin bunu tek tek yazmama gerek yoktur diye Pervin diye belirttim ama yok illa tane tane yazmam gerekiyor galiba .Senden bekledigim benden alinti yap ve yaz,laf sokcam diye saga sola kosma .Bana ettigin hakaret vs umrum degil mertce yaz kafi.
Ve arti benim.icin Pervinin sence ne oldugunun bir onemi var mi ?Yeri belli hepsinin de nazarimda .p ( benim icin hepsi terorist ve hepsine dedim.meymenetsizler toplulugu )
Bunu zaten biliyorsun daha onceki yazilarimdan da ,.p
Yanlis insana yanlis yerden vurmaya calisiyorsun..

Evet yazdim ve hala orada duruyor. Topluluk komple o parti icin bunu tek tek yazmama gerek yoktur diye Pervin diye belirttim ama yok illa tane tane yazmam gerekiyor galiba .Senden bekledigim benden alinti yap ve yaz,laf sokcam diye saga sola kosma .Bana ettigin hakaret vs umrum degil mertce yaz kafi.
Ve arti benim.icin Pervinin sence ne oldugunun bir onemi var mi ?Yeri belli hepsinin de nazarimda .p ( benim icin hepsi terorist ve hepsine dedim.meymenetsizler toplulugu )
Bunu zaten biliyorsun daha onceki yazilarimdan da ,.p
Yanlis insana yanlis yerden vurmaya calisiyorsun..
O zaman "pervin'e dediğimi de üstüne alınmasın " diye kıvırma :D haa onların toplumdaki konumu belli senin ne düşündüğün kimin umurunda xgxfxc

Son olarak : meymenetimizin sadakasını versek kainat güzeli olursunuz bir çoğunuz :) hadi selametle ..

bence alıntılaşılan laf sokmalar daha zevkli..............

Geri