Zeynep
Bronz Üye
Rica ederim teşekkür etmen yeterliydi. :asd:
İşin ne yap
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Rica ederim teşekkür etmen yeterliydi. :asd:
İşin ne yap:hih::hih:
Berenli her Kare muhtesemellerine saglik efem
yakin bir zamanda kullanirim elbette
![]()
Teşekkür ederim güzel olmuş.
Ukala Sözler; Eski yaptığım avatarlara baktım 1 yıl olmuş neredeyse ve sana o günden bu yana hiç yapmamışım bende yapayım dedim süpriz olsun umarım beğenirsin, yine renksiz avatarları yapamıyorum. :cici:
![]()
![]()
![]()
Mümkünse, teşekkür ederim güle güle kullan. :cici:
Begenmiyo bide .pMümkünse demis:asd: Avatar kisminda ne sevmedigimi anladim sende:cici:
Üc dene Avatar yapmissin hangisi güzel biliyormusun :dusun: ücüncüsü..
En güzel izmirli i harfi net olan o..digerlerine sekil katicam diye Izmirli yazisi Hos durmuyor sanki:hello:
Tesekkur ederim, gule gule kullan. :cici:
Vuu süper olmuş ellerine sağlık:dyg:
Azmin sonu zafer denilen olgunun en güzel örneğisin.
Bir cok font var ama yetmiyor bulmam lazimFont İndirmelisin Biraz (: Ve Resimlere Keskinlik At (;
Sanane olm onu yapamiyanlarda var :haha:47 sayfadır aynı efektler ve aynı tarzdan bıkmadınmı olum yave bir avatarın içinde neden nick olmak zorunda ? lan ps çalışmalarım yazmışsında ps de 4 tane efekt birde avatara isim yazmayımı öğrendin yaw..
(YAZIMI ATLADIN SÜRECE AYNISINI YAZMAYA DEVAM EDİCEM)
Sanane olm onu yapamiyanlarda var :haha:
Ee napalim yani ben ugrasmak istemiyom uzatma lafi haci lutfen kahvalti yapiyom![]()
Tabii canim ben istersem yaparim ama yapmiyom kahvalti bitti :haha::asd: lan ne adamsın sen ya ii afiyet olsun