# Kuzey Photoshop Çalışmalarım ..

Konu sahibi son olarak 927 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SiyahBeyaz ve izmirli; Hediyeleriniz umarım beğenirsiniz. :cici:

ZVRrOk.png
lyRobE.png
VLRZ3P.png
1k09GG.png

Ukala Sözler; Eski yaptığım avatarlara baktım 1 yıl olmuş neredeyse ve sana o günden bu yana hiç yapmamışım bende yapayım dedim süpriz olsun umarım beğenirsin, yine renksiz avatarları yapamıyorum. :cici:

L4N21j.png
rVpjZ7.png
7bdYM5.png
PoNpP9.png

Vuu süper olmuş ellerine sağlık:dyg:
Azmin sonu zafer denilen olgunun en güzel örneğisin.

Mümkünse, teşekkür ederim güle güle kullan. :cici:

Mümkünse demis:asd: Avatar kisminda ne sevmedigimi anladim sende:cici:
Üc dene Avatar yapmissin hangisi güzel biliyormusun :dusun: ücüncüsü..
En güzel izmirli i harfi net olan o..digerlerine sekil katicam diye Izmirli yazisi Hos durmuyor sanki:hello:

47 sayfadır aynı efektler ve aynı tarzdan bıkmadınmı olum ya :D ve bir avatarın içinde neden nick olmak zorunda ? lan ps çalışmalarım yazmışsında ps de 4 tane efekt birde avatara isim yazmayımı öğrendin yaw

Mümkünse demis:asd: Avatar kisminda ne sevmedigimi anladim sende:cici:
Üc dene Avatar yapmissin hangisi güzel biliyormusun :dusun: ücüncüsü..
En güzel izmirli i harfi net olan o..digerlerine sekil katicam diye Izmirli yazisi Hos durmuyor sanki:hello:
Begenmiyo bide .p

47 sayfadır aynı efektler ve aynı tarzdan bıkmadınmı olum ya :D ve bir avatarın içinde neden nick olmak zorunda ? lan ps çalışmalarım yazmışsında ps de 4 tane efekt birde avatara isim yazmayımı öğrendin yaw..

(YAZIMI ATLADIN SÜRECE AYNISINI YAZMAYA DEVAM EDİCEM)

47 sayfadır aynı efektler ve aynı tarzdan bıkmadınmı olum ya :D ve bir avatarın içinde neden nick olmak zorunda ? lan ps çalışmalarım yazmışsında ps de 4 tane efekt birde avatara isim yazmayımı öğrendin yaw..

(YAZIMI ATLADIN SÜRECE AYNISINI YAZMAYA DEVAM EDİCEM)
Sanane olm onu yapamiyanlarda var :haha:

Ee napalim yani ben ugrasmak istemiyom uzatma lafi haci lutfen kahvalti yapiyom :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri