Kütüphane'm ve İçindekiler...

• Kullanıcı Nef'
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kitap Kulübü
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
bunları nasıl buldun ebru?

öfke üzerine olan kitap daha ilgi çekiciydi
öfke cidden güçlü bir duygu, birçok duyguyu iyi ya da kötü hepsini kapsayan bir durum
yormuyor, notlar seklinde zaten, ben bunları okurken arada başka kitap da okumuştum, ara verip tekrar dönebilirsin mesela

Jack London'u ilk defa okuyacaksaniz bu eserden degil,Martin Eden adli eserinden baslamanizi salik veririm.Dunya'ya empati yetenegiyle bir kurt yavrusunun gozunden bakan nadide bir yazardir London.Bu eseri de bana gore,kulliyatindaki okunabilirlik olcusunden ikinci eserdir.Butun eserlerini okumus birisi olarak,kesinlikle okumanizi tavsiye ederim.Ayrica kutuphanenizde ki digeer kitaplarin da cok kiymetli oldugunu soylemem gerekiyor.İyi okumalar.

Jack London'u ilk defa okuyacaksaniz bu eserden degil,Martin Eden adli eserinden baslamanizi salik veririm.Dunya'ya empati yetenegiyle bir kurt yavrusunun gozunden bakan nadide bir yazardir London.Bu eseri de bana gore,kulliyatindaki okunabilirlik olcusunden ikinci eserdir.Butun eserlerini okumus birisi olarak,kesinlikle okumanizi tavsiye ederim.Ayrica kutuphanenizde ki digeer kitaplarin da cok kiymetli oldugunu soylemem gerekiyor.İyi okumalar.

teşekkür ederim öncelikle, aslında aklımda ilk martin eden vardı ama beyaz diş ile göz göze gelince o olsun dedim , bi tutuldum diyebilirim, muhakkak okuyacağım onu da

Geri