Kutsal kitapta da geçen kıyametin habercisi göl kırmızıya döndü

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
Konuya ne yazacağımı şaşırdım ya.d
Halbuki çarşambadayız ne asabiyeti anlamlandramadm. .slkljdh üsteme çekmeden notrlüğü, sanırım nesil korkutma spekülasyoncuları iş başında.

Mehdi inmeyecek. İsa gelecek ve Declal'ın kafasını kesecek. Ondan önce gelen küçük Declal'ların peşinden koşmayın. Kimse sizi kurtarmaz. Ama kırmızı göl'den ben sizi korurum.

Bi sarışınla olmadan kıyamet koparsa gözüm açım gider.

Herkesi kendi küçük kıyameti kopacak zaten. O günü beklemeyeceğiz hiç birimiz.

Mehdi inmeyecek. İsa gelecek ve Declal'ın kafasını kesecek. Ondan önce gelen küçük Declal'ların peşinden koşmayın. Kimse sizi kurtarmaz. Ama kırmızı göl'den ben sizi korurum.
Inicek diyenler var, isa inicek diyenler var ama?

Hahahah.. pm’den de taciz etme beni.

Kariyernetten mehdi a.ş cariyelik ilanlarından devam et ltf tşk xd

şu forumdaki en allahsız adamın bile senden daha çok din bilgisi var, git ağla şimdi. :D
Seni züppe az bile yapmışım sen kimsin de buna karar veriyorsun. Destur çek Allah derken çarpılacaksın sonra kızlar bakmaz tipsiz Sjssjs

Sıfatın da bir nur yok ama çene Fatih ürek Ssjsjsj

Abinin biride Declal yazmış yok İclal Sjsjsj

YOZGAT’TA AKIL OLMAZ OLAY

Yozgat’ta ailesiyle birlikte yaşayan S.S(39), internette forum ortamında tanıştığı ve kendisini mehdi olarak tanıtan evli ve 4 çocuk babası İ.S.M.L(89)’in Gümüşhane Hacıköy’de ki evine kaçtı.
Ailesinin şikayeti üzerine narkotik ve ahlak büro amirliğinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda evin çeşitli yerlerine gizlenmiş sahte mehdi kimlikleri, kartvizitler, fake forum hesapları ve çözülememiş başlangıç seviye 4x4 sudokular ele geçirildi. Konu hakkında S.S(39) herhangi bir açıklama yapmazken, İ.S.M.L(89) ise kötü bir niyetinin olmadığını, suçlamaların asılsız olduğunu ve olası bir savaşta ona nasıl kılıç tutması gerektiğini öğrettiğini, tamamen yanlış anlama olduğunu ifade etti.
Emniyet güçleri tarafından yapılan son açıklamada, İ.S.M.L(89)’un savcılık tarafından tutuklandığı, S.S(39)’un ise gerekli zeka testlerini geçene kadar bakkala ekmek almaya bile sadece yanında yardımla gönderilmesi gerektiğini, günlük hayatla ilgili basit denklemleri çözemediği, bu yaşa kadar gelmesinin ise mucize olduğu bilgisi verildi.

kaynak: mabadım

Giriş gelişme sonuç yok lan konuda : D

YOZGAT’TA AKIL OLMAZ OLAY

Yozgat’ta ailesiyle birlikte yaşayan S.S(39), internette forum ortamında tanıştığı ve kendisini mehdi olarak tanıtan evli ve 4 çocuk babası İ.S.M.L(89)’in Gümüşhane Hacıköy’de ki evine kaçtı.
Ailesinin şikayeti üzerine narkotik ve ahlak büro amirliğinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda evin çeşitli yerlerine gizlenmiş sahte mehdi kimlikleri, kartvizitler, fake forum hesapları ve çözülememiş başlangıç seviye 4x4 sudokular ele geçirildi. Konu hakkında S.S(39) herhangi bir açıklama yapmazken, İ.S.M.L(89) ise kötü bir niyetinin olmadığını, suçlamaların asılsız olduğunu ve olası bir savaşta ona nasıl kılıç tutması gerektiğini öğrettiğini, tamamen yanlış anlama olduğunu ifade etti.
Emniyet güçleri tarafından yapılan son açıklamada, İ.S.M.L(89)’un savcılık tarafından tutuklandığı, S.S(39)’un ise gerekli zeka testlerini geçene kadar bakkala ekmek almaya bile sadece yanında yardımla gönderilmesi gerektiğini, günlük hayatla ilgili basit denklemleri çözemediği, bu yaşa kadar gelmesinin ise mucize olduğu bilgisi verildi.

kaynak: mabadım
Arkadaşlar şahıs adına ben özür dilerim küçükken hikaye anlatma ve kurgulama da hep sırada çöken öğrencimizdir kendisi. Hikayenin içinden çıkamayıp sıvamıştır. Lütfen kusuruna bakmayın ilgisiz bu ara. Teşk. :d

Yine postum silinmis. Nerede yanlis yapiyorum acaba?

Moruk mehdi inmeyecek yazmissin onu diyorum. Bir daha bakarmisin postuna
İsa gelecek yazmışım, sen de bir daha bak. Mehdi denince akla başka birimi var geliyor. Meşhur Adnan Oktar gavatı da hep mehdi'den söz ederdi ve sonunda Mehdi işi Fethullah şarlatanına bağlanmıştı. O nedenle ayrım yapıyorum. Cahil bir topluma bir şey anlatmak zor oluyor. Baştan önlem almak gerek.

Yine muhteşem bir tartışma ortamı oluşmuş, eski günlerdeki gibi...

images

İsa gelecek yazmışım, sen de bir daha bak. Mehdi denince akla başka birimi var geliyor. Meşhur Adnan Oktar gavatı da hep mehdi'den söz ederdi ve sonunda Mehdi işi Fethullah şarlatanına bağlanmıştı. O nedenle ayrım yapıyorum. Cahil bir topluma bir şey anlatmak zor oluyor. Baştan önlem almak gerek.
Heh mehdi gelecek diyenler yanlızca onlar değil işte senin gibi GERÇEK MÜSLÜMAN lar da diyor onu anlatmaya çalışıyorum. Şimdi "ahhh ahhh keşke herkez peygamberimiz gibi 4-4 lük ya da 4-3 lük" olsaya bağlıcaksın ama sen gerçekten bu ortamda en overdose müslümansın ondan sana soruyorum. Yani yetkili bir abiye benziyorsun. Cahil toplumu boşver onlar senin gibi hakka eremedikleri için utansın. Mesela bugün sana peygamberlik indirilse "yakışmış hacı cuk diye oturmuş üstüne yetki" derim.

daha canis'in mesajını gördüğümde bu konunun mukteşem bir hale geleceğini biliyordum dnfj

Geri