Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Inicek diyenler var, isa inicek diyenler var ama?Mehdi inmeyecek. İsa gelecek ve Declal'ın kafasını kesecek. Ondan önce gelen küçük Declal'ların peşinden koşmayın. Kimse sizi kurtarmaz. Ama kırmızı göl'den ben sizi korurum.
Seni züppe az bile yapmışım sen kimsin de buna karar veriyorsun. Destur çek Allah derken çarpılacaksın sonra kızlar bakmaz tipsiz SjssjsHahahah.. pm’den de taciz etme beni.
Kariyernetten mehdi a.ş cariyelik ilanlarından devam et ltf tşk xd
şu forumdaki en allahsız adamın bile senden daha çok din bilgisi var, git ağla şimdi.![]()
Arkadaşlar şahıs adına ben özür dilerim küçükken hikaye anlatma ve kurgulama da hep sırada çöken öğrencimizdir kendisi. Hikayenin içinden çıkamayıp sıvamıştır. Lütfen kusuruna bakmayın ilgisiz bu ara. Teşk. :dYOZGAT’TA AKIL OLMAZ OLAY
Yozgat’ta ailesiyle birlikte yaşayan S.S(39), internette forum ortamında tanıştığı ve kendisini mehdi olarak tanıtan evli ve 4 çocuk babası İ.S.M.L(89)’in Gümüşhane Hacıköy’de ki evine kaçtı.
Ailesinin şikayeti üzerine narkotik ve ahlak büro amirliğinin ortaklaşa düzenlediği operasyonda evin çeşitli yerlerine gizlenmiş sahte mehdi kimlikleri, kartvizitler, fake forum hesapları ve çözülememiş başlangıç seviye 4x4 sudokular ele geçirildi. Konu hakkında S.S(39) herhangi bir açıklama yapmazken, İ.S.M.L(89) ise kötü bir niyetinin olmadığını, suçlamaların asılsız olduğunu ve olası bir savaşta ona nasıl kılıç tutması gerektiğini öğrettiğini, tamamen yanlış anlama olduğunu ifade etti.
Emniyet güçleri tarafından yapılan son açıklamada, İ.S.M.L(89)’un savcılık tarafından tutuklandığı, S.S(39)’un ise gerekli zeka testlerini geçene kadar bakkala ekmek almaya bile sadece yanında yardımla gönderilmesi gerektiğini, günlük hayatla ilgili basit denklemleri çözemediği, bu yaşa kadar gelmesinin ise mucize olduğu bilgisi verildi.
kaynak: mabadım
Ben de öyle yazdım zaten.Inicek diyenler var, isa inicek diyenler var ama?
Moruk mehdi inmeyecek yazmissin onu diyorum. Bir daha bakarmisin postunaBen de öyle yazdım zaten.
İsa gelecek yazmışım, sen de bir daha bak. Mehdi denince akla başka birimi var geliyor. Meşhur Adnan Oktar gavatı da hep mehdi'den söz ederdi ve sonunda Mehdi işi Fethullah şarlatanına bağlanmıştı. O nedenle ayrım yapıyorum. Cahil bir topluma bir şey anlatmak zor oluyor. Baştan önlem almak gerek.Moruk mehdi inmeyecek yazmissin onu diyorum. Bir daha bakarmisin postuna
Heh mehdi gelecek diyenler yanlızca onlar değil işte senin gibi GERÇEK MÜSLÜMAN lar da diyor onu anlatmaya çalışıyorum. Şimdi "ahhh ahhh keşke herkez peygamberimiz gibi 4-4 lük ya da 4-3 lük" olsaya bağlıcaksın ama sen gerçekten bu ortamda en overdose müslümansın ondan sana soruyorum. Yani yetkili bir abiye benziyorsun. Cahil toplumu boşver onlar senin gibi hakka eremedikleri için utansın. Mesela bugün sana peygamberlik indirilse "yakışmış hacı cuk diye oturmuş üstüne yetki" derim.İsa gelecek yazmışım, sen de bir daha bak. Mehdi denince akla başka birimi var geliyor. Meşhur Adnan Oktar gavatı da hep mehdi'den söz ederdi ve sonunda Mehdi işi Fethullah şarlatanına bağlanmıştı. O nedenle ayrım yapıyorum. Cahil bir topluma bir şey anlatmak zor oluyor. Baştan önlem almak gerek.