Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akşama kadar kadınları elinin kiri gibi kullanan bir insanın böyle konuşmasını yadırgamadım. İşte bilirsin havalı cart curt ama merak etme karakteri oturmuş bi insan bunu yazmaz zaten o yüzden goy goyumu geçtim konu kapandı. Herkes istediğini yazar ama ben buna aldırırmıyım orası tartışılır. Teşk ederim hassasiyetin içinBir kadına cariye olabilirsin yazmak ne kadar aşağılık bir tabir? Ss'i tanımam etmem ama böyle bi tabirde bulunma cüretini nerden buluyorsunuz? Sonra kadın çirkin laflar yazarken aaa bak yaa çirkefleşti oluyor. Erkek herşey yazıyor susuyorsunuz. Niye? Çünkü arkadaşınızdır. Çünkü erkekle polemiğe girmek istemiyorsunuz. Çünkü erkek o konuşur bişey olmaz düşünüyorsunuz. Çünkü karşınızdakı kişi sevmediğinizdir küçük düşürülse de hoşunuza gider. Hayırdır ya burda yeni gelenlere bazı erkekler canları istediği gibi mi davranacak? Bi dur diyen yok mu lan buna.