Kutsal kitapta da geçen kıyametin habercisi göl kırmızıya döndü

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1205 gün önce görüldü
düşün sana huriler yok
kopsa ne kopmasa ne

Bir kadına cariye olabilirsin yazmak ne kadar aşağılık bir tabir? Ss'i tanımam etmem ama böyle bi tabirde bulunma cüretini nerden buluyorsunuz? Sonra kadın çirkin laflar yazarken aaa bak yaa çirkefleşti oluyor. Erkek herşey yazıyor susuyorsunuz. Niye? Çünkü arkadaşınızdır. Çünkü erkekle polemiğe girmek istemiyorsunuz. Çünkü erkek o konuşur bişey olmaz düşünüyorsunuz. Çünkü karşınızdakı kişi sevmediğinizdir küçük düşürülse de hoşunuza gider. Hayırdır ya burda yeni gelenlere bazı erkekler canları istediği gibi mi davranacak? Bi dur diyen yok mu lan buna.

İsmail'in söylediğini gözardı etmek olmaz. Ancak Yahudilerin bu işte bir parmağı olduğu konusu hasıl oldu bende... diyeceksiniz ki ne alaka?.. hemen cevabı yapıştırırım= Hz Musa'yı takip ettiklerini söyleyen zümrenin kimler olduğunu dikkate almak gerekli. Yahudi inançları temelinde bir olasılık konuşulması bile İsraillilerin daha sonra yine kendi elleriyle kazacakları çukurlarına, seçilmiş ırk oldukları saçmalığıyla, paravan çekme çabasından başka birşey olmayacaktır. Su konusunda kimyasal araştırmaların yapılacağı laboratuvar çalışmalarıda bu minvalde olacak bana göre. Dikkat edilecek husus bu laboratuvarların da kim veya kimlerden oluşturulduğu olmalı. Bir çoğunuz ne diyor bu adam diyecek biliyorum, umrumda olmayacaksınız..

Bir kadına cariye olabilirsin yazmak ne kadar aşağılık bir tabir? Ss'i tanımam etmem ama böyle bi tabirde bulunma cüretini nerden buluyorsunuz? Sonra kadın çirkin laflar yazarken aaa bak yaa çirkefleşti oluyor. Erkek herşey yazıyor susuyorsunuz. Niye? Çünkü arkadaşınızdır. Çünkü erkekle polemiğe girmek istemiyorsunuz. Çünkü erkek o konuşur bişey olmaz düşünüyorsunuz. Çünkü karşınızdakı kişi sevmediğinizdir küçük düşürülse de hoşunuza gider. Hayırdır ya burda yeni gelenlere bazı erkekler canları istediği gibi mi davranacak? Bi dur diyen yok mu lan buna.
Akşama kadar kadınları elinin kiri gibi kullanan bir insanın böyle konuşmasını yadırgamadım. İşte bilirsin havalı cart curt ama merak etme karakteri oturmuş bi insan bunu yazmaz zaten o yüzden goy goyumu geçtim konu kapandı. Herkes istediğini yazar ama ben buna aldırırmıyım orası tartışılır. Teşk ederim hassasiyetin için :**

Yahudi düşmanlığı değil yaptığım. Sadece çok ince mevzuların siyonist düşüncede oluşturulmak istenen çizimin arka fonu olarak kullanılması ihtimalinden bahsediyorum. Sap ile saman ayrı olgular, mevzu bu büyükbaş hayvanın besin ögeleri değil.

şımarıklık.

Geri