Küsleri barıştırmak için öneriler 🫱

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Bizde lari ile küsmüştük çok uzun süre kimse de bizi barıştırmak için uğraşmadı… biz kendi imkanlarımızla bi yolunu bulup barıştık…. ama uğraşılsaydı daha erken barışırdık……

Adana' da küsleri barıştırmak için kurduğumuz bir sofrada iki küs ile başlayıp + 4 küs ile sofradan kalkmıştık.
Ciğer kuzu değilse ve bunu farkeden olursa ki Adanalı iseler garanti farkediyorlar ve tartışma başlıyor. Üzerine bir tepsi şırdan, karın, mumbar, kelle-paça, ayak, künefe, kadayıf ya da baklava kar etmiyor. Olan bizim çabamıza olmuştu ve sonradan duyduk ki o 6 küs yine bir sabah rakı-ciğer yapıp barışmışlar. Demem o ki bir büyüğe sormuşlar.

İşin özü; Evet güzel bir ziyafet sofrası, hoş sohbet insanlar ve bol kahkaha, neşe olduktan sonra başka bir çabaya gerek kalmıyor. Masada gerçekten bir büyük varsa en azından o büyüğe hürmet ve saygıdan barışma gerçekleşiyor.

biz ilk zamanlar @yoSun ile küstük ama niye küstük ikimizde bilmiyorduk, sonra kendi kendimize barıştık 😂
şeker gibiyiz yıllardır maşallah .p

Sen de küsmüştün bi ara …
Ben küsmeyenler arasındayım ancak diğer iki kişiyi bilmiyorum.:)

Bu arada senin haberin oluyor galiba ancak benim küsenlerden haberim de olmuyor hatta konuyu bile bilmiyorum.:)
Sizle hiç küsmedik Lefty Hanım ☘️ Haberi olmamak en iyisi ya, benim de haberim olunca haberim yokmuş gibi davranıyorum genelde. Uzaktan küsmek küsmelerin en güzeli.

Zamanında bende bu tür durumlarda kendimi öne attım ama sonra dilim yandı bence uzak durun hiç beklenmedik anda siz kötü oluyorsunuz çünkjü

Geri