ZenithinkeR
Üye
Onlar barıştı mı peki….
Barıştılar da geçrekten bana küstüler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Onlar barıştı mı peki….
Bir de bana kahin diyorlarMesajlarim birlesmeyecekse, bana mi guvenip kusmusler diyip, ugrasmiyorum ben artik.
Bak soyledim, kesin kusmuslerdir diye. : ))
Kahinlik neden peki? Kuseceklerini mi onceden biliyorsunBir de bana kahin diyorlar![]()
Yok forumda hakkımda yapılan bir espri sadece vallahi değilimKahinlik neden peki? Kuseceklerini mi onceden biliyorsun![]()
😘😘😘😘baya samimilerdi neden küstüler acaba dedigim 2 kişi var evet 3 kiss gelirse nickleri yazarım
Kimmm onlarForumda bana küsmeyen 3 kişi falan kaldı galiba :d
Ama no need barışmak…
Ben küsmeyenler arasındayım ancak diğer iki kişiyi bilmiyorum.Forumda bana küsmeyen 3 kişi falan kaldı galiba :d
Ama no need barışmak…
Forumda bana küsmeyen 3 kişi falan kaldı galiba :d
Ama no need barışmak…
Sen de küsmüştün bi ara …Kimmm onlar
Sizle hiç küsmedik Lefty Hanım ☘️ Haberi olmamak en iyisi ya, benim de haberim olunca haberim yokmuş gibi davranıyorum genelde. Uzaktan küsmek küsmelerin en güzeli.Ben küsmeyenler arasındayım ancak diğer iki kişiyi bilmiyorum.
Bu arada senin haberin oluyor galiba ancak benim küsenlerden haberim de olmuyor hatta konuyu bile bilmiyorum.![]()
Evet. Kalbimi kırmasaydın…Sen de küsmüştün bi ara …
Sizle hiç küsmedik Lefty Hanım ☘️ Haberi olmamak en iyisi ya, benim de haberim olunca haberim yokmuş gibi davranıyorum genelde. Uzaktan küsmek küsmelerin en güzeli.