Küsleri barıştırmak için öneriler 🫱

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Diyarbakırda yenecek 2 porsiyon ciğer kebab'ı tüm küslükleri unutturur. Hele yanında bakır tasta ayran varsa mis mis! Küsler 45 dk sonra 5 yılda popüler olan köyde ev yapma, organik domates yetiriciliği ve oradan da ''keşke zamanında bitcoin alsaymışız''a gelir. Küslükler unutulur, yemekten sonra gelen vergiden arındırılmış kaçak çay eşliğinde farklı konulara geciş yapılır. Bence mantıklı- Konuyu açan ne düşünür bilemem ( Misafir kabul etmiyoruz)

Bu kadar basit işte
Bir çiğerin çözemeyeceğin bi konu olamaz.
Adana’ya kebap yemeğede gidilebilir. bence onunda cözemeceği konu yok…şırdanında yok ama onu pek sevmiyorlar…o sofraya odaklanan insan derdinden uzaklaşır.. doğal kas gevşeticidir…..

Ciğer yemeyenler için alternatif var mı?
Olmazmı...! Kemikli var. O da çok iyi mesela. Enfes bir tadı var...Özelikle diclekent tarafındaki TEK KAPI CİĞERCİSİ bu işte çok mahir ! Reklam değil-Ticari çıkar ilişkim yoktur-

Bu kadar basit işte
Bir çiğerin çözemeyeceğin bi konu olamaz.
Adana’ya kebap yemeğede gidilebilir. bence onunda cözemeceği konu yok…şırdanında yok ama onu pek sevmiyorlar…o sofraya odaklanan insan derdinden uzaklaşır.. doğal kas gevşeticidir…..
Teşekkürler ^,^

Hiçbiri maalesef.:(
Benim kiz kardesim de yemem yemem, diye tuturuyordu.

1gun baktim oturmus ciger yiyor.
Hani ciger yemiyordun? Dedim.
Bu ciger mi? Dedi.
E yanii, dedim.
Iyy, demeye basladi.
Ne iyysi, yiyorsun iste, Dedim.
Bilmiyordum, dedi.
E bilmeden yedigin seyin tadi guzelmis ki yemeye devam etmissin.
Iyy mis. Goturmus mide'ye tabakta birakmamis, iyy, dioo. Diye soylendim.
Cunku bana birakmamisti, ben cok severim, o yemiyor diye ekstra seviniyordum, ama onun yiyip bitirdigini gormek, bana kalan 1ciger olmamasi beni ne kadar uzdu anlatamam...

Benim kiz kardesim de yemem yemem, diye tuturuyordu.

1gun baktim oturmus ciger yiyor.
Hani ciger yemiyordun? Dedim.
Bu ciger mi? Dedi.
E yanii, dedim.
Iyy, demeye basladi.
Ne iyysi, yiyorsun iste, Dedim.
Bilmiyordum, dedi.
E bilmeden yedigin seyin tadi guzelmis ki yemeye devam etmissin.
Iyy mis. Goturmus mide'ye tabakta birakmamis, iyy, dioo. Diye soylendim.
Cunku bana birakmamisti, ben cok severim, o yemiyor diye ekstra seviniyordum, ama onun yiyip bitirdigini gormek, bana kalan 1ciger olmamasi beni ne kadar uzdu anlatamam...

ac bir konu.... ciger severler arkandayiz :d

Küsen insan sevmem
Küsecek varsa baştan küssün
Ben çabuk yorulurum
Uğraşamam elin nazıyla
Adım naz olmalıymış
Teşekkürler

Hadi gelin Sezen Aksu dinleyelim.

“Ben sana küsüm aslında, haberin yok
Koyup gittiğin yerde kötülük çok”

😘 müziği beni benden aldı.. bu konuda romantiklik abi.. oynama ayarimizla.. icime klaus kacarsa micmic oluruz...

Geri