Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben Buyum Kinciyim Nefret Duyarım . Ama Bunu Sadece Sabirla Beklerim. O Kişinin Açtiği Konuya Yorum Yapip O Kişiye Prim Vermem Popüler Olmasını Sağlamam
Yani burda küsmek de çok mantıklı değil. Çoğu insan gündemde olmak için ona buna sataşiyor havalı yorumlar yapıyor kendi fikirlerinden bir haber insanlar çoğunluk ne diyorsa ona ayak uyduruyor.
böyle düşünceler birbirini tetikler, bu kişi konu sahibinin sağda solda "gelmiş benim konuma yazmış" diye tatava yapacağını düşündüğünden yazmıyor da olabilir. yine çok spesifik örnek verdim, başımdan geçtiği düşünülecek. tecrübe etmedim arkadaşlar sadece çok zekiyim.