Küs olduğu kişinin açtığı konuya yazmayan üye

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Konuşmadığı kişi açtığı için yazmazlar kendi arkadaş çevresi yazar düşüncesini güder uzaktan takip eder konuya bakar çıkar :D bu kadar ciddiye almayın bu forum işlerini maksat eğlenmek gençler..

Ben konunun içeriğine bakarım

Yazarım ya fark etmez bana :)

Saçmalık aksine yazıp hırsını alması lazım:D

Yazmamasi önemsedigini gösterir zaten:T:
Tinmam valla umrumda olmaz keyfime bakarım:d

Birde küs olduğu insanın konularına laf sokmak için yazanlar var :T:

Cok var boylesi benim de dikkatimi cekti :D İnsanin ay nolur yazin diyesi geliyo klsjksj

-Benim konuma yazma.
+Neden?
-Ben sana küstüm çünkü tamam mı?
+Hıh boz.
-Hıh bozdum.

"5-8 yaş diyaloğu."

küs olduğunuz kişinin konusuna yazmak küs olduğunuz kişiyi çıldırtır, ona daha önce yaşamadığı sayısız duyguları tek bi yazışta önce yavaşça sonra durdurulamaz bir şekilde yaşatmaya başlarsınız. onun böylesine çıdırıyor olması sizi de çıldırtır, yazdıkça yazarsınız, daha fazla ve daha fazla konu açsa da yazsam diye düşünür bu çıldırma ritüelinin hiç bitmemesini istersiniz ta ki ikiniz de kan ter içinde kalıp konunun bi köşesine düşene dek.

Konuyu kim açtı diye şahsen bakmıyorum ama açtığı konuyu kişiselleştirip alınganlık yaptıysa o kişinin konularını merak edip bakmıyorum.

Simdi konusuna yazsan aa beni affetti diye umitlenir :D yazmasam sacmalik.
Orta kararda yazariz aga :D

Rakı sisesindeki balık tarafından gonderildi

inadına inadına yazarım ben yazdıkça okucanı bildiğim için , zaten ne yazıosam hiç kaçırmayan işsiz tipler var :))) ben yazayım gelin siz okuyun babalar

Geri