Bizi böyle içten yok etmeye çalışıyorlar..
Ekli dosyayı görüntüle FullSizeRender.MOV
Ekli dosyayı görüntüle FullSizeRender.MOV
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bana hep türkleri kötülüyorsun diyorlar ya kürd olduğum için halbuki herkesle dalgamı geçerimNiye kişiselleştirililme yapılmış anlamadım. Türkler de de var. Toplumda evrim daha güzel olabilirdi
İnsanlara birşey anlatmak çok zor (: ben Kürt insanını çok seviyorum. Samimi geliyorlarBana hep türkleri kötülüyorsun diyorlar ya kürd olduğum için halbuki herkesle dalgamı geçerim
Allah razı olsunİnsanlara birşey anlatmak çok zor (: ben Kürt insanını çok seviyorum. Samimi geliyorlar
mesela evin önündeki bahçeye "bokluk" denir. küçük yaştaki erkek çocuklar "çüküm" diye sevilir ve daha neler neler..Valla ben bilmem. Yorgansız yatarım oglansız yatmam sözü benim yöreme ait değil.
Not: Kastamonuspor
Bunun hipnelikle naalakasi varmesela evin önündeki bahçeye "bokluk" denir. küçük yaştaki erkek çocuklar "çüküm" diye sevilir ve daha neler neler..
Bunu da bir Kastamonulu yazmış. Ayrıca çok da normal yani, deyişler.
Her şeyi çok biliyorsunuz halbuki, bunu mu bilmiyorsunuz?
Bunun deyişle ne alakası varsa o kadar işteBunun hipnelikle naalakasi var
Bacım. Konu ne bi kafanı kaldır bakBunun deyişle ne alakası varsa o kadar işte
Sen de çükcüm diye seversin sorun yok diyorum senin anlayışına göre.Bacım. Konu ne bi kafanı kaldır bak