Kürtlerde Evrim.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Böyle olucaksa yok olmak en güzeli zaten.
Ayrıca o boxer ile o üstündeki hiç uymuş mu? Djjffnf

Niye kişiselleştirililme yapılmış anlamadım. Türkler de de var. Toplumda evrim daha güzel olabilirdi

Böyle kendini bilmez geri zekalı topların yüzünden bu milletin ahlak'ı bozuluyor. Çok şükür Kürt'üm ve bundan da gurur duyuyorum ancak böyle rezilliklerinde Kürt'lükle bağdaştırılmasını doğru bulmuyorum. Aynı şekilde bu güzel yurdumun 81 ilinde yaşayan hiç bir vatandaşın aynı memleketlisinin yaptığı saçmalıklar yüzünden ön yargı ile yaklaşılmasını da doğru bulmuyorum.

Toplum olarak bizim ahlaki değerlerimize ters bir durum.

Valla ben bilmem. Yorgansız yatarım oglansız yatmam sözü benim yöreme ait değil.

Not: Kastamonuspor

gli'nin yöre sözü: oglansız yatarım urgansız yatmam.

Valla ben bilmem. Yorgansız yatarım oglansız yatmam sözü benim yöreme ait değil.

Not: Kastamonuspor
mesela evin önündeki bahçeye "bokluk" denir. küçük yaştaki erkek çocuklar "çüküm" diye sevilir ve daha neler neler..

Bunu da bir Kastamonulu yazmış. Ayrıca çok da normal yani, deyişler.

Her şeyi çok biliyorsunuz halbuki, bunu mu bilmiyorsunuz?

Son düzenleme:
mesela evin önündeki bahçeye "bokluk" denir. küçük yaştaki erkek çocuklar "çüküm" diye sevilir ve daha neler neler..

Bunu da bir Kastamonulu yazmış. Ayrıca çok da normal yani, deyişler.

Her şeyi çok biliyorsunuz halbuki, bunu mu bilmiyorsunuz?
Bunun hipnelikle naalakasi var

glimax
sanırım pabliş hanım "sizin yörede de muhakkak benzer bir deyiş vardır" demek istiyor.
"yörenle övünme, elin yöresini gömme" de demek istemiş olabilir. olasılıklar bir hayli fazla.

Geri