Hayır benim mesajim neden siliniyor? Bir kürdüm ve ne istediğimi söylüyorum, mesajımı siliyorsunuz.
Halay istiyorum.
Halay istiyorum.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
meleğim kimse bişi demedi.niye cellallendin? akıl tutulması mı yaşıyorsun? bu başlık ırkçılık temelli değil tam tersi gerçekten samimi olarak kürt vatandaşların ulkeye pkk ya bdp ye bakışını öğrenmek ve hayata ''öteki''nin gözünden bakabilmek belkide.Forumun büyükk büyükk ordinaryusları ..
Ne ırkçı ne kindar görüşleriiz var her tartışma konusunda birbirinize bir saldırmalar, ukala tavırlarınız.Hastayız. Ayh sinirlerim grildi.s.s
Ben Türk vatandaşıyım . Konu başlığı yanlış. Pkk nın derdi ne olmalıydı? O da bir nevi Yahudi mantığıdır.. Vaad edilmiş toprak zihniyeti , baksanız vaadedilen toprağın belgesi yok, vaadeden kişi , vaati almış kişi de ortada yok. Bunun temsilcisi olan insan Ermeni , hala doğuda gözleri olduğundan biz iç yıkım politikası yapalım da bizim olsun diyerek yaklaşıyorlar . Evet genelleme yaparken Pkk'ya oy veren Kürtler denilebilir.
Fakat bunu ırkçı bir söylem haline getirmek çok çok yanlış. Her Kürt Pkkyı istiyor değil, görüldüğü üzere.
Hatta öyle ırkçı yorumlar görüyorum ki, ( bkz: en iyi kürt ölü kürt.) Kaderinizde bir Kürt olarak dünyaya gelmişlik olsa ne yapacaktınız ?
Kürt ya da Türk , biraz insan olun önce ırk çok ta önemli değil.