Kurt

E
  • Kullanıcı Emir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Sözlük
@Director ; Yeni üyelerimizden :o
Diyalogum ya da samimiyetim yok ama izlenimlerimden Atatürkçü, konuşmayı iyi bilen, Elazığlı ve Elazığlı sporlu foruma alışmaya çalışan bir arkadaşımız (:

@Director Atatürkcüdür kendisi bunu çok da güzel dile getiriyor ve gösteriyorda..:)
@
Eugène ve @Türk_Che ile 3 silahşör gibi nerde siyaset konusu var bu 3 nick sabit olarak bir arada görebilirsiniz..:d

İyiki tanıdık seni iyiki varsın :cici:

-----------
Güncelleme : 04.10.2013 - 16:22

Geç kaldın ama yinede EmiR Director ün konusunu ben açmıştım bile:p

------------------
Güncelleme : 04.10.2013 - 17:05

Konunun açılan saati'ne bakıyorum da,her nekadarda EmiR üye'yi şaşırmış olsada "şaşkınım benim":d benden önce davranmış konuyu açmakla olsun ha ben açmışım ha EmiR fark yapmaz aynı düşünmüşüz hakkında Director ben sana konu açıncada söylemiştim Atatürkcü düşüncesini hem ifade ediyor hemde çok güzel bir şekilde gösteriyorsun bunu, iyiki varsın iyiki tanıdık:)

Director; ben bi SOW desem yeterli olur mu? :kiki:
Şaka bi yana Atatürkçü, Elazığ aşığı, seviyeli, saygılı, efendi, şakacı, yorumlarını beğendiğim yeni yeni tanımaya başladığım arkadaş. :cici:

Bi hattrick daha yapar mıyız bi dahaki maçta? Tamam dur yüreğine inmeden susayım ben. :kiki:

Her şey gönlünce olur umarım.

Yaptığı yorumlarda eski bir arkadaşımı anımsatan, renkli bir kişilik :)

yorumları içten ve benim gibi Atatürkcü emperyalizme kursunatmaktan usanmayan yürekli bir gagoş kardeşimizdir saygılar sevgiler

Kardeşim Benim ,

Onu başka bir forumda tanıdım, seviyeli kişiliği, uslubu ve Atatürk'ü Seven milliyetçi duruşuyla dikkatimi çekmişti..

Sonra kendisiyle bir Kurtlar Vadisi konusunda sohbetim oldu çabucak sevmiştim..
Güzel Kardeşimi burda görünce çok mutlu oldum iyi ki tanımışım seni kardeşim iyi ki varsin :) :cici:

Düşüncelerimiz taban tabana zıt olsada,bir konuda sürtüşmüş olsakta kendisini her gördüğümde aklıma samimiyet kavramı geliyor.İçten biridir.

Apayrı uçlarda, hayata bakış açısı olarak ne kadar uzak olursam olayım, ilkesi olan, dik ve net bir duruşu olanlara hep saygım olmuştur. Bu arkadaş da benim için böyledir. 1 yıldan fazladır bu forumda yazıyorum ama bir gün dahi saygısını yitirdiğine şahit olmadım. Olur da bir gün biryerlerde denk gelirsek kardeş gibi sohbet edeceğimize ve güzel vakit geçireceğimize eminim =))

Selamlar sana Director

Edit: Konu içerisinde daha önce yazılmış ama silinmiş olan bazı mesajlar açıldı ve güncelleme adı altında birleştirildi.

Sohbeti keyifli biri , doğal esprili konuşmasını bilen birisi fazlasiyla Atatürkçü ve milliyetci elazigsporlu 3 takıma asla diyen biri :D bazen nerde ciddi nerde şaka yapıyor anlasılmıyor gıcıgın teki halı cırpılmasını sevmiyor :D aynı şehirde olsaydık gorusurdum dediğim biri Director :) inşallah hersey gönlünce olur dilerim hayaline kavuşursun :cici:

Yorumlarını beğendiğim sonrasında özel mesaj atıp sohbet ettiğim güzel yürekli kardeşim.
Yaşından çok olgun,sağlam duruşlu,saygılı,seviyeli ve vatansever.Elazığ'lı olması da benim için ayrı bir artı durumdur :cici: heh bir de kardeşimle adaş olması onu daha çok sevme sebeplerim arasında (:
Daha bir iki mesajlaşma doğum günü konumu açmasını istedim(baskı yaptım)unutmazsam kem küm derken unutmamıştı konumu açmıştı.Hiç yapmam aslında öyle şeyler :cici: ama onun samimiyetine güvendim ve sanki yıllardır tanışıyormuş gibi şiddetli konuştum :p
Yüreğin hep güzellikler görsün.Biliyorum ki Ercan'dan sonra Elazığ'da bir kardeşim daha var.
Allah şansını,bahtını hayatını güzel etsin inşallah.
Sevgiler minik adam :cici:

Türk özü sağlam sözü mert kardeşim.Vallahi yerin belli özleniyorsun :T:

Director yani Emre, esprili ,canayakın, efendi sevdiğim bir arkadaştır çok sohbetimiz olmasa da kendime yakın hissettiğim kişilerden biri.

Umarım herşey istediğin gibi olur:cici:

Kendisi hakkında çok sınırlı bilgilere sahibim. :p
Adının Emre olduğunu Elazığ'lı olduğunu ve Atatürkçü olduğunu biliyorum o kadar.
Ama hep efendidir konu ne olursa olsun efendiliğini bozmaz.
Aşık olmuş bir kez gördüğü ve bir kere daha görüp göremeyeceği meçhul olan bir kıza :d
Umarım bulursun o aradığını :p

01-07-2015
Ula bu Türk size ne etti? Şu çocuğu bile çileden çıkarttınız ya pes.

Director,
Severim Emreyi, Efendi Biri..
Çokta İyidir..

Tanıdığıma Gerçekten Memnun Olduğum Kişilerden..
Okeyde Yenmişlerdi Bizi..:T:
Unutmadım Bunu Bak.. :D

Eeee Ne Diyoruz Efenimm;
Deli Gibi Sevmek Ruhumuzda Var.. :D

1511421_10152833999949133_3601881570872563360_n.jpg

Renkli, sempatik, neseli, yardimsever, uysal bu iyi yönleri :d
Emreyle inatlasmayin ve bekletmeyin fena kizar :D
Arada kabuguna çekilir susar. Incitmeyin #sevin #gakkosu #1967

Adaşım,milliyetçi,güzel kardeşim.Düşüncelerini söylemekten çekinmeyen dürüst biridir.Her şey gönlünce olsun.İnşallah süper lige çıkarsınız =)

Forum da çizgisini asla bozmayan karakterli efendi üyelerin en başında gelir. son derece güvenilirdir Director..

Efendiliğini de ortamına göre mesajlarının aldığı keyifli halide beğendiğim bir üye.
Durup mesajını okuduğum çok az üye arasında.

o bir doğum günü çocuğu :)))

Geri