Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Director ; Yeni üyelerimizden :o Diyalogum ya da samimiyetim yok ama izlenimlerimden Atatürkçü, konuşmayı iyi bilen, Elazığlı ve Elazığlı sporlu foruma alışmaya çalışan bir arkadaşımız (:
Konunun açılan saati'ne bakıyorum da,her nekadarda EmiR üye'yi şaşırmış olsada "şaşkınım benim":d benden önce davranmış konuyu açmakla olsun ha ben açmışım ha EmiR fark yapmaz aynı düşünmüşüz hakkında Director ben sana konu açıncada söylemiştim Atatürkcü düşüncesini hem ifade ediyor hemde çok güzel bir şekilde gösteriyorsun bunu, iyiki varsın iyiki tanıdık
Director; ben bi SOW desem yeterli olur mu? :kiki:
Şaka bi yana Atatürkçü, Elazığ aşığı, seviyeli, saygılı, efendi, şakacı, yorumlarını beğendiğim yeni yeni tanımaya başladığım arkadaş. :cici:
Bi hattrick daha yapar mıyız bi dahaki maçta? Tamam dur yüreğine inmeden susayım ben. :kiki:
Üye Sözlükte 1 yorumla kişi hakkındaki düşünülenler yazılır ve Konu sahibi bu yorumlara Sadece teşekkür butonunu kullanarak teşekkür edebilir. Yorum yapma gereği duyan arkadaşlar Profillerden veya pm yoluyla konu içerisinde olmama kaidesiyle teşekkürlerini sunabilirler.
Onu başka bir forumda tanıdım, seviyeli kişiliği, uslubu ve Atatürk'ü Seven milliyetçi duruşuyla dikkatimi çekmişti..
Sonra kendisiyle bir Kurtlar Vadisi konusunda sohbetim oldu çabucak sevmiştim..
Güzel Kardeşimi burda görünce çok mutlu oldum iyi ki tanımışım seni kardeşim iyi ki varsin :cici:
Apayrı uçlarda, hayata bakış açısı olarak ne kadar uzak olursam olayım, ilkesi olan, dik ve net bir duruşu olanlara hep saygım olmuştur. Bu arkadaş da benim için böyledir. 1 yıldan fazladır bu forumda yazıyorum ama bir gün dahi saygısını yitirdiğine şahit olmadım. Olur da bir gün biryerlerde denk gelirsek kardeş gibi sohbet edeceğimize ve güzel vakit geçireceğimize eminim =))
Sohbeti keyifli biri , doğal esprili konuşmasını bilen birisi fazlasiyla Atatürkçü ve milliyetci elazigsporlu 3 takıma asla diyen biri bazen nerde ciddi nerde şaka yapıyor anlasılmıyor gıcıgın teki halı cırpılmasını sevmiyor aynı şehirde olsaydık gorusurdum dediğim biri Director inşallah hersey gönlünce olur dilerim hayaline kavuşursun :cici:
Yorumlarını beğendiğim sonrasında özel mesaj atıp sohbet ettiğim güzel yürekli kardeşim.
Yaşından çok olgun,sağlam duruşlu,saygılı,seviyeli ve vatansever.Elazığ'lı olması da benim için ayrı bir artı durumdur :cici: heh bir de kardeşimle adaş olması onu daha çok sevme sebeplerim arasında (:
Daha bir iki mesajlaşma doğum günü konumu açmasını istedim(baskı yaptım)unutmazsam kem küm derken unutmamıştı konumu açmıştı.Hiç yapmam aslında öyle şeyler :cici: ama onun samimiyetine güvendim ve sanki yıllardır tanışıyormuş gibi şiddetli konuştum :p
Yüreğin hep güzellikler görsün.Biliyorum ki Ercan'dan sonra Elazığ'da bir kardeşim daha var.
Allah şansını,bahtını hayatını güzel etsin inşallah.
Sevgiler minik adam :cici:
Türk özü sağlam sözü mert kardeşim.Vallahi yerin belli özleniyorsun :T:
Kendisi hakkında çok sınırlı bilgilere sahibim. :p
Adının Emre olduğunu Elazığ'lı olduğunu ve Atatürkçü olduğunu biliyorum o kadar.
Ama hep efendidir konu ne olursa olsun efendiliğini bozmaz.
Aşık olmuş bir kez gördüğü ve bir kere daha görüp göremeyeceği meçhul olan bir kıza :d
Umarım bulursun o aradığını :p
01-07-2015 Ula bu Türk size ne etti? Şu çocuğu bile çileden çıkarttınız ya pes.