Kürt Vatandaşlara Soruldu: Kızınızı Bir Türk'le Evlendirir misiniz

• Kullanıcı Özlem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Burkina Faso'ludan başkasına kız vermem.. Erkek olursa da Kongo Demokratik Cumhuriyetinden olmalı..

yıl olmuş 2015 hala bu aptalca şeylere kafa yoruluyorsa vah halimize
göz görür gönül severse kime ne engel olabilir ki ?

Geri kafalısınız ha vermem diyenler.

Saldırmayın hakaret olarak demiyorum, eski çağlardaki akıl buydu.

Anneannem de : "Oğlum kürt olsun çamurdan olsun." derdi örneğin.

Eski kadınlardan tabii. Siz 2015 te bu gerikafalılığa sahipsiniz. Üzücü hakkat.

Neyse : Kürt olsun çamurdan olsun.

Kürt- Türk gibi konuşmalara bile gerek yok artık her türlü soru anket vb şeyler farklı amaçlara yöneliyor.

Bir Kürt erkeği ile hayatımı birlestrimeyi düşünüyorum ♡

Ne kızımı Türk'e veririm ne de Türklerden kız alırım. Bir kere yemek kültürleri yok. Hatta yanımda Türk de çalıştırmam, kültürlerinde tembellik ve iş savsaklama var.

Size istediğiniz düşmanlığı ben vereyim.

Türk'e su yok benim elimden.

biz sevmesek de sen seveceksin !!

biz sevmesek de sen seveceksin !!

uu Recep Türk erkeklerine bayılıyor!

helga-turk-erkeklerine-bayiliyor_798684.jpg

Her zaman derim '' kürt var kürt var, türk var türk var '' diye. O yuzden genelleme yapmamak en mantıklısı.

Hayatımı kimseyle birleştirme amacında değilim , kaza bela olurda evladım olursa onuda Türk'le evlendiririm.

Konu almış başını gitmiş evlilik olayına gelmiş.
Aman ne güzel.
Allah birbirini seven çiftleri nazarlardan değil, bağnaz ailelerden korusun.

Kimi kimden ayiriyorsunuz ? Bu nasil art niyetli sacma bir ankettir.

neden ayırdın şimdi

Hic yerinde olmadi bu sorun, daha dogrusu yapmaya calistigin seyi dogru taktik uygulayarak yapamadin :) ama ben seni anladim ozet geceyim. Bu ulkede Turk de var Kurt de var Cerkez de var Laz da var. Ben Turk'um kendimi digerlerinden ayirip soyutlamak icin ustune basarak soyledigim bir sey degil bu. Aslım bu kısacası.. İnsan sifatina sahip her türlü soya saygim var benim.

Hic yerinde olmadi bu sorun, daha dogrusu yapmaya calistigin seyi dogru taktik uygulayarak yapamadin :) ama ben seni anladim ozet geceyim. Bu ulkede Turk de var Kurt de var Cerkez de var Laz da var. Ben Turk'um kendimi digerlerinden ayirip soyutlamak icin ustune basarak soyledigim bir sey degil bu. Aslım bu kısacası.. İnsan sifatina sahip her türlü soya saygim var benim.

baştan mı alsak?

Simdi benim anlamadigim konuya tepki koyan arkadaslar "turkler daha milliyetci" tespitine mi kizmis ?

Geri