ÜSözlük Kürt Kedisi

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Yani şimdi bura ya ne yazılır ki 😂😂
Hadi övün beni ddd

Son düzenleme:
Güzel bir makale olmuş, ben de benzeri bir yazıyı @ibadeath için kaleme alırdım valla.
Arkadaş burada yeni, fazla tanımıyorum ama tanıdığım kadarıyla güzel bir insan kendisi

kendisine kurdish girl lakabımı takdim ediyorum. senindir, sonuna kadar hak ettin.

Merhaba Zana hanım, sizi görmek ne güzel. Tekrar hoş geldiniz. Neşeniz daim olsun. Lütfen siyasi prototiferol yapmayın da size hasret kalmayalım artık. Neşeniz yeter.

Merhaba Zana hanım, sizi görmek ne güzel. Tekrar hoş geldiniz. Neşeniz daim olsun. Lütfen siyasi prototiferol yapmayın da size hasret kalmayalım artık. Neşeniz yeter.
Çok hoş buldum sizi efenim siyaset en nefret ettiğim şeydir hiç işim olmaz inanın kjkjkj

hoş geldin zana, kürtçe bildiğim tek şey küfür olduğu için yazamıyorum kusuruma bakma shsjjs… ayın üyesi olmanın tadını çıkar <3
edit: e bura üye sözlüğüymüş… karşılama konusu sandım :emoji_unamused:

hoş geldin zana, kürtçe bildiğim tek şey küfür olduğu için yazamıyorum kusuruma bakma shsjjs… ayın üyesi olmanın tadını çıkar <3
Hoş buldum seni canım aman gözünü seveyim yazma bişey ban yemek için küfürlü Kürtçe ye gerek yok normal hal hatır sor kafi hop şut kjkjkj

Hoş buldum seni canım aman gözünü seveyim yazma bişey ban yemek için küfürlü Kürtçe ye gerek yok normal hal hatır sor kafi hop şut kjkjkj
sayende yıllardır özlemini çektiğimiz ban kaosunu yaşadık, gerisini boş ver… sen bence bunu bize yaşattığın için nisan ayının da üyesi olmalısın, başarına odaklan! sjshj, öpüyorum.

Geri