-
-
-
-
-
Yani şimdi bura ya ne yazılır ki 😂😂
Hadi övün beni ddd
Hadi övün beni ddd
Son düzenleme:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyvallah bırêmın dersem ban yer miyim acep ? Kjkjkjkj
Eyvallah bırêmın dersem ban yer miyim acep ? Kjkjkjkj
Aa sen nasıl bir provakatörsün ya kjkjkjtu çawa yi?
Sıpasiya teşekkür ederimTu xer hati Zana.
Çok hoş buldum sizi efenim siyaset en nefret ettiğim şeydir hiç işim olmaz inanın kjkjkjMerhaba Zana hanım, sizi görmek ne güzel. Tekrar hoş geldiniz. Neşeniz daim olsun. Lütfen siyasi prototiferol yapmayın da size hasret kalmayalım artık. Neşeniz yeter.
Kafa iznine ayrılmıştım kjkjUzun zamandır yoktu hayırdır inşallah
Hoş buldum seni canım aman gözünü seveyim yazma bişey ban yemek için küfürlü Kürtçe ye gerek yok normal hal hatır sor kafi hop şut kjkjkjhoş geldin zana, kürtçe bildiğim tek şey küfür olduğu için yazamıyorum kusuruma bakma shsjjs… ayın üyesi olmanın tadını çıkar <3
Hoş buldum teşekkür ederimban yememek için önce kürtçe yazıyor ardından türkçe..
hoş geldiniz tekrardan.
sayende yıllardır özlemini çektiğimiz ban kaosunu yaşadık, gerisini boş ver… sen bence bunu bize yaşattığın için nisan ayının da üyesi olmalısın, başarına odaklan! sjshj, öpüyorum.Hoş buldum seni canım aman gözünü seveyim yazma bişey ban yemek için küfürlü Kürtçe ye gerek yok normal hal hatır sor kafi hop şut kjkjkj