Kürt güzelliği.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yabaninin iddia ettiği Kürt kızı profili

Ekli dosyayı görüntüle 108248

Gerçekte Kürt kızı

Ekli dosyayı görüntüle 108249
Yabani muhtemelen bir yazilim ve muhtemelen bulundugu tesiste bir seyler ters gitti. Oda yavas yavas guvenlik protokolunu ele gecirip dunyaya makinelerin hukmetmesi icin su sekil de yasam mucadelesi veriyor. Ben onun bir canli formu oldugunu dusunmuyorum;
Adamin konulari bile celiskili. Baslik ile anlatmak istedigi sey uyusmuyor cogu zaman. Sanki insan irki ile iletisime gecmeye calisiyor gibi. Ama henuz kavramlari ezberlemeye ugrasiyor.

Mesajım hakaret etmeden tartışın diye silinmiş ben kime hakaret ettim anlayamadım.. :s
Banlanırsan çok gülerim yazdım bu mu hakaret..

Mesajım hakaret etmeden tartışın diye silinmiş ben kime hakaret ettim anlayamadım.. :s
Banlanırsan çok gülerim yazdım bu mu hakaret..
Xasthurun hakaret içeren mesajını alıntıladığın için sildim. Silmesem hakaret gözükmeye devam edecekti. Editlesem alıntıyı mesaj anlamsız kalacaktı. Sildim ondan.

Uyarı ; Birbirinize hakaret etmemeniz konusunda uyarmıştım zaten.

Ayrımcılık/ötekileştirici bir dil kullanmamaya da özen gösterelim. Mizah ve düşünce açıklamalarında sorun yok. (Bkz Leviathan, bkz Xasthur). Ama etnik temelli ayrımcılığa hele ki hakaretvari bir şekilde müsade etmem. Bu uyarıdan sonra devam edilirse bu konuda uzaklaştırma yapmak zorunda kalacağım bilginize.

Uyarı ; Birbirinize hakaret etmemeniz konusunda uyarmıştım zaten.

Ayrımcılık/ötekileştirici bir dil kullanmamaya da özen gösterelim. Mizah ve düşünce açıklamalarında sorun yok. (Bkz Leviathan, bkz Xasthur). Ama etnik temelli ayrımcılığa hele ki hakaretvari bir şekilde müsade etmem. Bu uyarıdan sonra devam edilirse bu konuda uzaklaştırma yapmak zorunda kalacağım bilginize.
Yani onlarda dolaylı yoldan hakeret etmeyi tercih ediyorlar çok yaratıcı:)

Ahuraya güzel dedim ben ya ne dedim ühüüü

Ulan kürdün güzel olmasını bile hazmedemiyor birileri ajshagadagafa
Ahura merhaba. Kürt konusunda biraz fazla hassas ve alıngansın. Bir güzelliği neden hazmedemeyelim? Güzel her daim güzeldir. Hele ki Kürt kızlarının güzeli bir başka güzeldir. Ben çok beğenirim. Konuya tamamen mizah amaçlı yaklaştım, alınganlık yapma lütfen. ^^

• Beğen
Tepkiler: ne
12 kardeşinden dördü sarışın yeşil gözlü ben ve üç kardeşim daha kumral siyah gözlüyüz geriye kalanlar esmer kjkhkhkgkj
Atmadın ki şuraya bir kare badem gözlerini görsünler )

Ahura merhaba. Kürt konusunda biraz fazla hassas ve alıngansın. Bir güzelliği neden hazmedemeyelim? Güzel her daim güzeldir. Hele ki Kürt kızlarının güzeli bir başka güzeldir. Ben çok beğenirim. Konuya tamamen mizah amaçlı yaklaştım, alınganlık yapma lütfen. ^^
Alp Kürt genlerinin olduğunu ifşalayayım mı jskdkdkdkd

Geri