Arkadaşlar lütfen hakaret etmeden.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yabani muhtemelen bir yazilim ve muhtemelen bulundugu tesiste bir seyler ters gitti. Oda yavas yavas guvenlik protokolunu ele gecirip dunyaya makinelerin hukmetmesi icin su sekil de yasam mucadelesi veriyor. Ben onun bir canli formu oldugunu dusunmuyorum;Yabaninin iddia ettiği Kürt kızı profili
Ekli dosyayı görüntüle 108248
Gerçekte Kürt kızı
Ekli dosyayı görüntüle 108249
Hha toplu silmiş ondan jfjfjMesajım hakaret etmeden tartışın diye silinmiş ben kime hakaret ettim anlayamadım.. :s
Banlanırsan çok gülerim yazdım bu mu hakaret..
Xasthurun hakaret içeren mesajını alıntıladığın için sildim. Silmesem hakaret gözükmeye devam edecekti. Editlesem alıntıyı mesaj anlamsız kalacaktı. Sildim ondan.Mesajım hakaret etmeden tartışın diye silinmiş ben kime hakaret ettim anlayamadım.. :s
Banlanırsan çok gülerim yazdım bu mu hakaret..
Xasthuru banlasanda rahat etsek..Xasthurun hakaret içeren mesajını alıntıladığın için sildim. Silmesem hakaret gözükmeye devam edecekti. Editlesem alıntıyı mesaj anlamsız kalacaktı. Sildim ondan.
Yani onlarda dolaylı yoldan hakeret etmeyi tercih ediyorlar çok yaratıcıUyarı ; Birbirinize hakaret etmemeniz konusunda uyarmıştım zaten.
Ayrımcılık/ötekileştirici bir dil kullanmamaya da özen gösterelim. Mizah ve düşünce açıklamalarında sorun yok. (Bkz Leviathan, bkz Xasthur). Ama etnik temelli ayrımcılığa hele ki hakaretvari bir şekilde müsade etmem. Bu uyarıdan sonra devam edilirse bu konuda uzaklaştırma yapmak zorunda kalacağım bilginize.
Ee güzele güzel denir bebişim kjkgkgjvcAhuraya güzel dedim ben ya ne dedim ühüüü
Ühüüü dedikte ne oldu...Ee güzele güzel denir bebişim kjkgkgjvc
Kurraaanımaa hiç bilmiyorum khkgkfjfÜhüüü dedikte ne oldu...
Ne olmuştu sahi ?Kurraaanımaa hiç bilmiyorum khkgkfjf
Sahi ne oldu ?
Ahura merhaba. Kürt konusunda biraz fazla hassas ve alıngansın. Bir güzelliği neden hazmedemeyelim? Güzel her daim güzeldir. Hele ki Kürt kızlarının güzeli bir başka güzeldir. Ben çok beğenirim. Konuya tamamen mizah amaçlı yaklaştım, alınganlık yapma lütfen. ^^Ulan kürdün güzel olmasını bile hazmedemiyor birileri ajshagadagafa
Atmadın ki şuraya bir kare badem gözlerini görsünler )12 kardeşinden dördü sarışın yeşil gözlü ben ve üç kardeşim daha kumral siyah gözlüyüz geriye kalanlar esmer kjkhkhkgkj
Alp Kürt genlerinin olduğunu ifşalayayım mı jskdkdkdkdAhura merhaba. Kürt konusunda biraz fazla hassas ve alıngansın. Bir güzelliği neden hazmedemeyelim? Güzel her daim güzeldir. Hele ki Kürt kızlarının güzeli bir başka güzeldir. Ben çok beğenirim. Konuya tamamen mizah amaçlı yaklaştım, alınganlık yapma lütfen. ^^