Kurşun döktürmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Kurşun dökmem ama kurşun sıkarım.

cin musallat olmuş evi de sirkeyle silince cinler gidiyormuş. koku hassasiyetleri var demek ki… (3 gün sesim çıkmazsa dürtünüz) geçen bi kızın dışarı çıkarken enerjimi kapatarak her şeyden korunuyorum videosunu gördüm, bu alem çok eğlenceli aslında. enerjinizi açarsanız nazar değer, başınız ağrır, mideniz bulanır, kem kem kokarsınız ama kapatıp çıkın dışarı pırıl pırıl dönersiniz eve…
Dogru.. kim demisse dogru demis. Cin bakiyor iyy diyor ne pis kokuyor allah kahretsin sizi bu nasil ev bee deyip cikiyor gidiyor. Ben de sirke kokusunu hic sevmem.. ne yoksa ben cin miyim ha???? Hshshs

O kadar şey varken yaratıcının senin doğada bulunan bir materyale çakmak tutarak enerjini düzelteceğini hiç mi hiç zannetmiyorum : ddd
Beni ilgilendirmez tabi. Hobi olarak yine kurşun dök ama en azından ne olduğunu bilerek dök. : dddd
Beni kimya bilginle dövmek istiyorsun.
ANLADIM.
Bana bir harf ögretenin, 40 yillik kölesi olurum.
Bu kondisyonel/nedensellik iliskiyi biraz farkli algilasam da, bilgi hazneni kötü amellerim icin kullanmak istiyorum.
Kurusunu döktüm,niyet ettim.Amin.

Serzenişim sana değil annem düzene!
Yigit muhtac olmus kuru sogana,bilsem söylesem mi, söylemesem mi?

Kursun olsan da, seni döktürsem.Kehkikeh

gün içinde konuştuğum şeylerin instada önüme düşmesine alıştım da şurda da görünce höh diyorum. herkesin batıl inancıyla dalga geçtikten sonra benim şamanist ritüeller... yakın zamanda döktürücem. günlerdir başıma gelmeyen musibet kalmadı. kafamı gözümü çarpmalar, kayıp düşmeler, sürekli bi şeyler kırmalar, önünü alamadığım sakarlık... neden bu kadar sakarım diye ağladım geçen akşam djghdgk

Önceki mesajlarda şamanlarla ilgili birtakım aslı astarı olmayan bilgiler verilmiş, şamanların herhangi bir inançla inanışla alakaları yoktur, şamanlar şamandırayı bulmuş insanlardır ve sıhhi tesisat camiasına verdikleri katkılardan dolayı saygıyla anılan olgulardır.

Doğru bilgiye ulaşmak için, lüffen siz de Setsuko'yu sevmeyi unutmayın.

Kurşunum hala yanımda bu arada..

Böylesine nazar işlerine batıl bakardım zamanında,tabii bir tanıdığın düğününde 60+ teyzelerin nazarına gelip 2 ay hastaneden çıkamadıktan sonra ister istemez inandım.

Kurşunum hala yanımda bu arada..

Böylesine nazar işlerine batıl bakardım zamanında,tabii bir tanıdığın düğününde 60+ teyzelerin nazarına gelip 2 ay hastaneden çıkamadıktan sonra ister istemez inandım.
Nazar ile insan ölür yaaa
Öyle tesirli bir şey ben görmedim. Sapasağlam insanı iki seksen yere uzatır.

Kurşun bana dökülmez, kurşun bana ağlar.. Benimle iyi günlere dilek dilenmez, benimle iyi günler için savaşılır.. ^111

Geri