Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dogru.. kim demisse dogru demis. Cin bakiyor iyy diyor ne pis kokuyor allah kahretsin sizi bu nasil ev bee deyip cikiyor gidiyor. Ben de sirke kokusunu hic sevmem.. ne yoksa ben cin miyim ha???? Hshshscin musallat olmuş evi de sirkeyle silince cinler gidiyormuş. koku hassasiyetleri var demek ki… (3 gün sesim çıkmazsa dürtünüz) geçen bi kızın dışarı çıkarken enerjimi kapatarak her şeyden korunuyorum videosunu gördüm, bu alem çok eğlenceli aslında. enerjinizi açarsanız nazar değer, başınız ağrır, mideniz bulanır, kem kem kokarsınız ama kapatıp çıkın dışarı pırıl pırıl dönersiniz eve…
Beni kimya bilginle dövmek istiyorsun.O kadar şey varken yaratıcının senin doğada bulunan bir materyale çakmak tutarak enerjini düzelteceğini hiç mi hiç zannetmiyorum : ddd
Beni ilgilendirmez tabi. Hobi olarak yine kurşun dök ama en azından ne olduğunu bilerek dök. : dddd
Yigit muhtac olmus kuru sogana,bilsem söylesem mi, söylemesem mi?Serzenişim sana değil annem düzene!
Nazar ile insan ölür yaaaKurşunum hala yanımda bu arada..
Böylesine nazar işlerine batıl bakardım zamanında,tabii bir tanıdığın düğününde 60+ teyzelerin nazarına gelip 2 ay hastaneden çıkamadıktan sonra ister istemez inandım.
Ben MR'a uzanmıştım,yer yine iyidir..Nazar bunlar nazar işte..Nazar ile insan ölür yaaa
Öyle tesirli bir şey ben görmedim. Sapasağlam insanı iki seksen yere uzatır.