Kurşun döktürmek

R
  • Kullanıcı Restful
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
O yoklukta kurşunu nasıl bulmuşlar awk2 , akü diye bir şey de yok.
Millet onla akü yapmış bizimkiler kafasına dökmüş.
Bizimkiler de silah olarak kullanmaya baslamis 14 yy.da.
Napak simdi ölek mi?
Anlasildi senin de kursun döktürme vaktin gelmiş.

@Sade cim bakar misin?

Hadi bi hata ettiniz buna inanmadiniz. Sirkeli suyun kem gozlerden koruduguna da inanmazsiniz siz simdi. Cahiller ya.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Ametist dediğin şeyi ben laboratuvarda mikroskopla defalarca inceledim mesleğim gereği. Düşünüldüğü gibi öyle enerji filan da yaymıyor. Sadece inanç işte : ddd
Kehribarda yokmu azıcık enerji vs hem o öyle incelenecek bişey değil enerjisini nasıl gördün ruhani bişey bu hem şirk hem ruhsuzsun Sjsjssj

Şirk koşmaktan farkı olmadığını düşündüğüm eylem. Kurşun dökmek nazar boncuğu takmak vs hepsi aynı kafanın ürünü. Yani başına kötü bir şey gelecek de kendine taktığın 3 kuruş etmez mavi taş parçası yada döktüğün 10-20 gram kurşunu eritmek koruyacak…
Bir ateist olarak sana ne şirkten mirkten sirkten.?
Biz egleniyoruz batil geleneklerimizle mutluyuz..forumda da farkli farkli enerji yayan farkli insanlarla birlikte egleniyoruz...mutlu oluyoruz
Hadi yalan de...böyle surreal bir yerde ne isin var No Pasarancim madem bu kadar bilimsel gercekcisin?

Hadi bi hata ettiniz buna inanmadiniz. Sirkeli suyun kem gozlerden koruduguna da inanmazsiniz siz simdi. Cahiller ya.
cin musallat olmuş evi de sirkeyle silince cinler gidiyormuş. koku hassasiyetleri var demek ki… (3 gün sesim çıkmazsa dürtünüz) geçen bi kızın dışarı çıkarken enerjimi kapatarak her şeyden korunuyorum videosunu gördüm, bu alem çok eğlenceli aslında. enerjinizi açarsanız nazar değer, başınız ağrır, mideniz bulanır, kem kem kokarsınız ama kapatıp çıkın dışarı pırıl pırıl dönersiniz eve…

arapların tüm batıl inançlarıyla dalga geçtikten sonra:
kurşun döktürme:emoji_white_check_mark:
nazar için tütsü yakma:emoji_white_check_mark:
su içerken eliyle kafayı tutma:emoji_white_check_mark:
eve kelebek girince ölmüş bi yakınının ruhunun bizleri ziyarete geldiğine yüzde yüz inanma:emoji_white_check_mark:

yılın şamanını soranlara…

arapların tüm batıl inançlarıyla dalga geçtikten sonra:
kurşun döktürme:emoji_white_check_mark:
nazar için tütsü yakma:emoji_white_check_mark:
su içerken eliyle kafayı tutma:emoji_white_check_mark:
eve kelebek girince ölmüş bi yakınının ruhunun bizleri ziyarete geldiğine yüzde yüz inanma:emoji_white_check_mark:

yılın şamanını soranlara…
Su içerken kafa neden tutuluyor. Ben bir tek oturarak içmeyi biliyorum…

Bir ateist olarak sana ne şirkten mirkten sirkten.?
Biz egleniyoruz batil geleneklerimizle mutluyuz..forumda da farkli farkli enerji yayan farkli insanlarla birlikte egleniyoruz...mutlu oluyoruz
Hadi yalan de...böyle surreal bir yerde ne isin var No Pasarancim madem bu kadar bilimsel gercekcisin?
O kadar şey varken yaratıcının senin doğada bulunan bir materyale çakmak tutarak enerjini düzelteceğini hiç mi hiç zannetmiyorum : ddd
Beni ilgilendirmez tabi. Hobi olarak yine kurşun dök ama en azından ne olduğunu bilerek dök. : dddd

Sen zeki bir ablaya benziyorsun bakar mısın @No Pasaran bana bu ne bilimsizliktir demiş onu aydınlatırmısın rica etsem :(
şaman inanışlarımıza laf ederek hayatındaki negatif enerjiyi aktive etti. yakında işi gücü ters gitmeye başlar.

images

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri