Kürdistan bağımsızlık referandumu.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Kürdistan bağımsızlık referandumu.

• Evet bizi ilgilendirmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır karşıyız neden?

Kullanılan: 5 62.5%
  • Sorun olur

Kullanılan: 1 12.5%
  • Destekliyorum

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
Konuyu açış amacınız nedir?.. Anket konusuna yazan karşıt görüş mesaj sahiplerine Kürt düşmanı falan fıstık diye sallamak yerine konuyu amacı doğrultusunda kullansanız da Anket harici yorumlara girmeseniz mesela.. Serbest Kürsü değil Anket bölümü bu..Beğenmediğiniz mesajlara cevaplar yazıp tartışmaya dönecekse Anket'e değil ilgili bölüme açsaydınız..

Fikrini yazsınlar nefret söylemlerini değil

Celiski ornegi verirmisin
Ben senin dusuncende olmak zorundamiyim?
Ya sev ya terket ise celiski vallahi arkasindayim

Bazı canlılar beni banlamak için konuyu karartıyor konu açık referandum için görüş belirtin neden karşı olduğunuzu yada olmadığınızı ifade edin diğer milli duygu hastalığı sözleriniizi kendinize saklayın umarım kafanıza girmiştir

Bu konuda ister elestiri yaparim ister fikrimi yazarin burasi toplumsal bir forum sahsinizin degil bunu kafanizin bi yerine yazin hasta ruhlu milliyetci degiliz gercekleri soyleriz daima isinize gelmiyorsa o ayri refenduma karsiyim konu aciyorsaniz yerilmeyede ovulmeyede hazir olunuz bilmem anlatabildimmi uslubunuza dikkat edin.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok şey yazıp yazıp siliyorum. Arkadaşlarımın söylediklerinin hepsine katılıyorum.
Daha fazlası da geliyor içimden fakat ne yaparsın forum kuralları.

Öncelikle neden karşı olduğumu açıklayayım;
Türkiye yüzyıllardır her mezhebiyle, diniyle, ırkıyla, cinsiyetiyle bizim VATANIMIZ.
Bu vatan uğruna kanını, canını veren onca yiğidimiz varken şimdi kalkıp zamanında bizim ülkemize sığınan 3-5 vatan haini için vatanımızdan toprak vermek bu vatana ihanet olur.
Olabildiğince sakin anlatmaya çalıştım umarım açıklayıcı olmuştur.

Ayrıca;

Kürtler üzerinden yeterince prim yapıp anketi provokatörlük amacınıza ulaştırmışsınızdır umarım.
Kürdistan dediğiniz yerin hayalini kuranların çoğu kabristanda şimdi, siz de fazla ümitlenmeyin yiğitler bitmez bu ülkede.

Ne mutlu TÜRK'üm diyene!

Bazı canlılar beni başlamak için konuyu karartıyor konu açık referandum için görüş belirtin neden karşı olduğunuzu yada olmadığınızı ifade edin diğer milli duygu hastalığı sözleriniizi kendinize saklayın umarım kafanıza girmiştir

Soruma cevap alamadım hala, göstersenize.
Ben pkkya ithafen giden nefret söylemi harici potansiyel bir kürt ayrımcılığı göremedim.
Belki türkçem, algım yetersizdir bir de bizzat siz gösterin.

Ben size görmezden gelin demiştim. :D

Fikrini yazsınlar nefret söylemlerini değil

Fikirlerini belirtiyorlar zaten, konu sahibi olmanız görüşlerini önce size beğendirme zorunluluğu getirmez.. Şahsınıza yönelik bir itham yok, anketinizde neden diye sormuşsunuz cevap vermişler ama siz olayı kişiselleştirip direkt onlara kürt düşmanlığı yapıyorsunuz diye ithamda bulunmaktan çekinmiyorsunuz.. Neden diye sormasaydınız o zaman.. Alacağınız farklı cevaplara saygı duymayacaksanız böyle hassas konuları boşuna açmayın ki hiç birimiz gereksiz gerilimler yaşamayalım.. Güzel güzel anketlerde birbirimizi kırmadan takılalım..

@Yabani nefret söylemini başlatan olarak sorun mu var?

Kürdistan diye bir ülke kurulmasına her türlü karşıyım

Gidip tek bir adım dahi atmak istemediğiniz toprakların neyini koruyorsunuz anlamadım tam olarak.
Oturduğunuz yerden devlet kurtardınız evet.

Dünya Tarihinde Kürdistan adı altında devlet kurulmamıştır. kurulmak istenen büyük bir oyun amaçları .Büyük israil devletine hizmet etmektir.
Hangi bölgede yaşarlarsa yaşasınlar ana vatanları Türkiye dir biz kardeşiz.

İslamiyetle alakalı açtığın absürd konular şimdi de kürt edebiyatı konusu...
Sırada ne var ? Türban konusu mu ? :)

Karışık takılıyorum yakında Türkiye'deki has Türklere değineceğim azınlık gibi duruyorlar zoruma gitti X:

oradan bağımsızlığı al bi önce
sonuç ne çıkarsa çıksın bağımsız olmayacak

Toprak edebiyatı yapanlara yallah Silopi'ye o zaman git orda yaşa demek istiyorum.

Geri