Kürdistan bağımsızlık referandumu.

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti

Kürdistan bağımsızlık referandumu.

• Evet bizi ilgilendirmez

Kullanılan: 0 0.0%
  • Hayır karşıyız neden?

Kullanılan: 5 62.5%
  • Sorun olur

Kullanılan: 1 12.5%
  • Destekliyorum

Kullanılan: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
kurulırsa da açlıktan ölürler , öyle kaçak sigarayla otla bokla püsürle olmaz o işler.

Nasılda rengini belli ediyorlar derdiniz Kürdistan değil Kürt düşmanlığı

Evet toprak isteyen Kürtlere düşmanım.
Ülkesini sevmeyen Kürtlerden nefret ediyorum.
Kürt düşmanıyım teşeke.

Türkiye kasıt ediliyorsa, bir hareket çekmek istiyorum ama buradan görülmez. 1 karış toprak alamazlar, isteyen net haindir.
Kuzey ıraktaki kasıt ediliyorsa evet diyorum. Eğit - Donat projesi kapsamında yıllardır bu adamları biz eğitiyoruz, silahlarını veriyoruz, maaşlarını veriyoruz, kocaman taburumuz Kuzey ırağın göbeğinde eğitim faaliyeti yürütüyor.
Firmalarımızın hepsi orada iş yapıyor, inşaat ve gıda sektörü olarak Türk firmaları Kuzey Irakta bir numara şuanda, çıkan petrolü bizim borular aracılığı ile dağıtım yapılıyor. Karşı olunmasına anlamıyorum, adamların bayrağını göndere çektiğiniz günü unutmayın. Fakat sonra 360 derece dönerek karşı oluyoruz, bu da siyasetin ne kadar aciz bir şekilde olduğunu gösteriyor. Adamların her şeylerini yap fakat adamlar devlet olmak istiyoruz dediklerinde karşı çık.
İki yüzlülükten başka bir şey değil.

Türkiye sınırları dışında hangi topraklarda ne kuruyorlarsa, ne yapıyorlarsa yapsınlar.. Bu ülke tüm topluluklarıyla bir bütündür, sınırları nettir, değiştirilemez.. Beğenmeyen, ülke içinde ülke kurmak isteyenler toprak istemeyi akıllarından bile geçirmesinler.. Yediği kaba sıçan, yaşadığı ülkeyi mercimek kadar sevmeyip yüzsüzce toprak isteyen insanlardan ben de nefret ediyorum, evet..

Kürt düşmanlığım yok. Türkiye de yaşayan kürt çoğunluğu kürdistana adım bile atmayacaktır.

O yüzden kurulmasın da bi sakınca yok. Zaten bu kararlar verileli çok oldu referandum hikaye. Asıl sorun 20-30 sene sonra başlayacak ama biz görür müyüz bilemem.

Kurulsun Kürtler bizi eziyyy foşik kürtler deyip dağa çıkalım :D Eğlenceli olur bi mpt 76 ya ben gelirim şahsen :D

Her kurulan devletin geçmişi karanlıktır..

Bütün kürt topraklarının türkiye egemenliğine girmesini istiyorum .Devlet kurulmasını istemiyorum

Konuyu acan zati muhterem amaci disinda yorum yapiyorsun
Benim bir suru kürt arkdasim var adam gibi adamida var tam terside var
Kürt dusmanligi yoktur vatanina ihanet eden irk dil din farketmez dusmanimizdir
Kendini hangi kefeye koyuyorsan koy
Ya Sev ya terket... Bu kadar basit

Desteklemiyorum.

En son lafın yeterince özetliyor içinden geçeni kendinle çelişiyorsun

Konuyu açış amacınız nedir?.. Anket konusuna yazan karşıt görüş mesaj sahiplerine Kürt düşmanı falan fıstık diye sallamak yerine konuyu amacı doğrultusunda kullansanız da Anket harici yorumlara girmeseniz mesela.. Serbest Kürsü değil Anket bölümü bu..Beğenmediğiniz mesajlara cevaplar yazıp tartışmaya dönecekse Anket'e değil ilgili bölüme açsaydınız..

Mağdur kürt edebiyatı yapılıp birkaç üyenin kürt düşmanı ilan edilmesi için güzel bir konu.

Kürt düşmanlarına beni de yazın :)

Of yabani ya valla keşke ban yesen kuzuş .p

Geri