Kurbana karşı mısınız?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Kurban kesmeye karşı mısınız?

• Kullanılan toplam oy
    18
Etin kilosu 500’e dayanmış Allah razı olsun reisten hepinizi vegan yapacak bu gidişle..

Ben bi tek ıstakoz pişirilme yöntemine karşıyım. Canlı canlı kaynar suda haşlıyolar hayvanı. Viyykk viyyk diye feryat figan ediyor.
önce elektrik şokuyla bayıltın sonra haşlayın abi. Cani misiniz

Ya benim masraflarım var ev tutacağım, eşya alacağım.. Kredi çekmeyi dusunuyorum ya da borc almayı nasıl kurban keseyim.. borçlu borcunu versin keseyim nasıl iş bu.. :d

Ya benim masraflarım var ev tutacağım, eşya alacağım.. Kredi çekmeyi dusunuyorum ya da borc almayı nasıl kurban keseyim.. borçlu borcunu versin keseyim nasıl iş bu.. :d
80 Gr dan fazla bir borç mu bu
Ayrıca borçlu kesmez
Borçluya zekat da düşer fitre de .d
Forum el atsin

80 Gr dan fazla bir borç mu bu
Ayrıca borçlu kesmez
Borçluya zekat da düşer fitre de .d
Forum el atsin

70 Gr..
Elimde az bir birikimim var benim masraflara bile belki ucu ucuna yetecek.. yeni atandım çünkü ve ev, eşya, yolculuk vs derken zaten battim.. şimdi ben kurban kesersem iyice içeri gireceğim.. sjxjen Allah'ımmm sen biliyorsun affet... :D
Uçak bileti olmuş 2bin..

70 Gr..
Elimde az bir birikimim var benim masraflara bile belki ucu ucuna yetecek.. yeni atandım çünkü ve ev, eşya, yolculuk vs derken zaten battim.. şimdi ben kurban kesersem iyice içeri gireceğim.. sjxjen Allah'ımmm sen biliyorsun affet... :D
Uçak bileti olmuş 2bin..
Hayırlı olsun :d sen masraflarini hallet
Dinen nisaptan fazla mali olmayana kurban vacip değildir

Kapılıp daaa sürünen çokk
Bana hiçbir şey söyleemeee eee
Ay gidip dinliyim

Bazen ben hümanistim diyor, bazen rasyonalist oluyor, degisik bir psikoloji,bir felsefe idiotloji idiot idiot idiotloji

Geri