Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Öyle bir koku mu var ? ;det yemeden olmaz. hayvanlar bizim için <3 kurban bayramı kokusuna karşıyım sadece.
bazı sokaklar kokuyor asfşkljdsÖyle bir koku mu var ? ;d
Buradan kurban geçeli 5 dakika olmuş ;dbazı sokaklar kokuyor asfşkljds
sence bu tutumun mantıklı mı?ben asla kurban eti de yemem.
Marulda canlı ona bakarsan. Salatalıkta canlı. Biberin yaşamaya hakkı yok mu ? ;dsence bu tutumun mantıklı mı?
benim buna bir itirazım yok : )Marulda canlı ona bakarsan. Salatalıkta canlı. Biberin yaşamaya hakkı yok mu ? ;d
Evet, mantıklı çünkü alabalık restoranına gidip canlı balık da sipariş etmem. Çocukluğumdan itibaren hiç kurban eti yemedim. Birkaç saat önce canlı olduğunu bilmek beni rahatsız ediyor.sence bu tutumun mantıklı mı?
abla düşünme böyle ye gitsin.biz kurbanda danayı kesince ruhu yukarıya ulaşmadan kavurması midemize ulaşıyor mis gibi.Evet, mantıklı çünkü alabalık restoranına gidip canlı balık da sipariş etmem. Çocukluğumdan itibaren hiç kurban eti yemedim. Birkaç saat önce canlı olduğunu bilmek beni rahatsız ediyor.
Ne kesiyonuzzzzzabla düşünme böyle ye gitsin.biz kurbanda danayı kesince ruhu yukarıya ulaşmadan kavurması midemize ulaşıyor mis gibi.
ataların mızrakla fil avlıyordu sen gogıldan vegan köfte tarifi bakıyorsun umarım.