Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Coolumsu adamsın
Siz diyorsunuz ki kimse şüphe etmesin, meal okumasın yazılan her şeye körü körüne inansın.
Bu işte bir yanlışlık var o zaman, mealler bu derece birbirinden farklı ve tezat ise ya kuran açık ve anlaşılır değil ya da okuyup çeviren zekada bir problem var.
Her ikisi seçenekte de durum vahim.
Evet öyleyim de bundan sana ne?
Bakalım engellemiş mi dingil.![]()
Sana tek bir ayetin milyon tane farklı yorumunu buraya kopyala yapıştır yapabilirim. Hala gelmiş yorum farkı yoktur diyor.İslam'ın muhkem olan kısmında yorum farklılığı yoktur. Her şey açıktır ve nettir.
Dini çelişkili ve anlaşılmaz gösterme çabalarını boş görüyorum.. Allah elbette nurunu tamamlayacaktır. O gün tamamladı bugünde tamamlayacaktır.. Müslümanlar Kuran'a yöneldikçe daha da güçlenecekler..
Bundan tarikat, tasavvuf & ateizm sekülerizm ittifakı istediği kadar rahatsız olsun.. Din hayatın en güzel öznesidir. Kuran'a karşıtlık konusunda, ateist, deist, seküler, din karşıtı gruplar ve tarikat, cemaatlerin aynı çizgide olması tesadüf mü?
Hele bir de şu inkar edenlerin bir şey biliyormuş gibi bize din öğretmeye kalkmalarına asla tahammül edemiyorum.. Forumda çoğunu engelledim ama gerçekten çirkin inanmıyorsan, inkarı seçtiysen ona göre yaşayacaksın.. Girmeyeceksin bu konulara.. Hem inkar edip sonrada din alimi gibi başımıza kesilmeyin.
Aşırı itici oluyorsunuz.. Sizin dininiz size bizim dinimiz bize..
Sana tek bir ayetin milyon tane farklı yorumunu buraya kopyala yapıştır yapabilirim. Hala gelmiş yorum farkı yoktur diyor.
Bu kadar farklı yorumu içinde barındıran, ayrıca net ve kesin çizgileri olan bir dinin açık ve anlaşılır olmaması kafa karıştırıcı.
Ya da müslüman kesim okuduğunu anlayamıyor.