- Web sitesi
- www.youtube.com
Hala savunmaya geçiyor bide ya, çok büyük bir kanıt gösterdin tebrik ederim.
Lise terk de değil bu anlaşıldı. Bildiğin bu ilkokul terk .
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Akp nin uzun süredir iktidarı elinde bulundurmasından dolayı muhalefette kalan kesim akp seçmenine nefret beslemeye başlamış durumda. Senin söylediğinizin tersini de ben ve çevremde tanıdığım bazı insanlar yaşıyoruz. Akp seçmeni olmadığımız halde inançlı yaşıyoruz diye bunlar kesin akplidir gözüyle bakılıyor. Ona göre davranılıyor. Yani kutuplaştırma mı denir ötekileştirme mi denir tek taraflı yapılmıyor maalesef.insan gibi konuş.baban yaşında adamım ben.açacağın konuyu açış şekli adam gibi değil.ne demek bunun gibi düşünen hele Bi gelsin demek? Evet o kadın gibi düşünüyorum,napacaksın? Kimsin olm nesin? Önce saygılı olacaksın.o kadın cahil.ama senden çok değil.aqp toplumu kutuplaştırdı,seçmeni olmayanı din dışı ilan etti.insanlar da"biz öyle değiliz " demekten bıktı."sen muslumansan ben değilim" diye isyan etti.bu iktidardan önce memlekette ateist mi vardı? Şu an en az %5.hamdolsun dinden çıkardılar milleti
SIkinti yapmayin, yavas yavas nesli tükeniyor böyle Dinazorlarin
Bütün Türkiye bir anda INSAN olamaz ki.
Yavas yavas ...
Hımm insan olmanın olcutunun bu olduğunu yeni öğrendim Jesse Sağol cidden. Yabancı uyruklu birini gördüğünde "gavur" diye nitelendiren bir topluluğuz sonuçta haklısın insan olamayız.