kumru sandviç vs ayvalık tostu

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
ilk kumruyu altınmaşa’da yemiştim ve bi süreliğine en iyisi oydu. sonra adını bile hatırlamadığım birçok yerde yedim, içi aşırı karışık olunca iticileşiyor sanki. karşıyaka kumrucu izzet’in yeri ayrıdır, kaoslu bir anın kurtarıcısı olduğundan sshsj, en son kapanmıştı diye hatırlıyorum. daha yakın zamanda da kumrucu ömür’ü denedim, güzel ama aşırı şubeleşmeye giden her mekan mutlaka bir gün bozar, o yüzden kumruyu gidin çeşme’de esnaflarda yiyin daha iyi. ayvalık tostunu da severim, yerinde de yedim ama kumru > ayvalık tostu diyebiliriz. acıktık.

ben patso diyorum<34 karışık kuruşuk şeyleri sevmiyorum. içinde bir babaannem eksik:( ayy aman aman.....

Kumru yapılırken içine çok malzeme koydukları için bana karışık geliyor ve yengen de pek bana hitap etmez ancak Ayvalık tostu iyi yapan bir yer bulursam severek tüketebilirim.
Ayvalık tost her yerde yenmez fakat iyi yapan yerler aynı zamanda çok para kazanıyorlar.

Patso diyorum ben

h17vyit.jpg

Kumrucuyum ben
Resmi İzmir/Çeşme'de çektiydim

Mekan güzel olursa hepsi seçenek olabilir.:)

"Bu ayvalık tostunu herhalde yerinde tatmamız lazım böyle bişi değildir" diyerek ta Ayvalık'a gittik ve denedik.
Kumru dediğimiz yiyecek her türlü tokatlar bu ayvalık tostunu.

Geri