kumru sandviç vs ayvalık tostu

🕒 Konu sahibi 17 saat önce aktifti
yahu sen gerçek kumru yedin mi, gel de sana bi' kumru yedireyim, bu versusu nasıl yaparsın? adlı izmirsel sövüşleriniz, beni hiç ilgilendirmez, ben her sene izmir e geliyorum da daha nice sözleri olanlar var, önce bi' sözünüzü tutun tutun.

kumru da yenmez ayvalık da yenmez arkadaşlar. kumru östakimize kadar bulaşır, ayvalık ağzımıza sığmaz, yahu kolum kadar tost yapmışlar afiyet olsun diyorlar, ben bunu nasıl ısırayım? hiç düşünmüyorlar.

en güzeli, yengendir.

Kumru yapılırken içine çok malzeme koydukları için bana karışık geliyor ve yengen de pek bana hitap etmez ancak Ayvalık tostu iyi yapan bir yer bulursam severek tüketebilirim.

Kumru yemeyeli yıllar oldu. İzmir'i de özlemişim...

ayvalık tostuna bayılırım ayvalık/cunda da yemiştim hala tadı damagımda

yerinde harika bir lezzet fakat yemesi zahmetli bazıları ciddi biçimde abartmış artık ekmek doluluktan kopuyor

İkisi de kötü. Hangisi daha kötü seçemiyorum.

Sen tam bir gurme kardeşim.. takdir ediyorum..
Benim barbunya yemeğine oy vermiştin dimi..
O sansasyonel yarışmayı kaçırdım maalesef ama bugün olsa oyumu esirgemem.. Bir erkeğin barbunya yemeği yapabilmesi bile yarışmayı kazanması için yeterli neden olmalı.

O sansasyonel yarışmayı kaçırdım maalesef ama bugün olsa oyumu esirgemem.. Bir erkeğin barbunya yemeği yapabilmesi bile yarışmayı kazanması için yeterli neden olmalı.
Kardeşim cezaevi sana yaramış.. teşekkürler, sen yemek konusundan anlıyorsun.. sana bir ara yapacağım barbunya merak etme..
O değil de malum şahıs forumu terk etti senin yüzünden ya.. offf.

Kardeşim cezaevi sana yaramış.. teşekkürler, sen yemek konusundan anlıyorsun.. sana bir ara yapacağım barbunya merak etme..
O değil de malum şahıs forumu terk etti senin yüzünden ya.. offf.
Adana'ya geldiğimde isterim Run.
Gelir tekrar ya, bir yerlerden izliyordur.

Adana'ya geldiğimde isterim Run.
Gelir tekrar ya, bir yerlerden izliyordur.
Lan ben bu sene İstanbul'a geldim, inan hiç aklıma gelmedi senin orada olduğun. Neyse bayram sonrası gelmeyi düşünüyorum, bu sefer görüşelim.

Lan ben bu sene İstanbul'a geldim, inan hiç aklıma gelmedi senin orada olduğun. Neyse bayram sonrası gelmeyi düşünüyorum, bu sefer görüşelim.
E geldiğinde görüşelim elbette. Haberim olsaydı kendimi hatırlatırdım.

kumru hiç yemedim de küçükken annemin nöbetçi olduğu günlerde akşam iş yerinden almaya giderdik babamla annemi. annemi beklerken büfeden ayvalık alırdı babam hep bana. ayvalık tostunun öyle nostaljik bi tarafı var bende.

ikisinide yerim severim… kumru bir tık fazla olabilir.

Kumru yiyemiyorum aklima ezilmis kus geliyor.
Ayvalik tostu da yetmiyor bu cusseye

kumruyu çeşme kumrucu hüseyin de yiyin sonra teşekkür edersiniz...

Son düzenleme:
Çeşme’de ise, Kumrucu Hüsnü diyorum ben, Dalyanköy merkez.
Gelin görün ki gerçek izmir kumrusu, tulum peyniri, biber ve domatesten ibarettir. (Soğuk) Seyyar arabalarda satılırdı, gevrek ve boyozla beraber. Şarküteri ürünü içermez. Evrilmiş kumru ise, kumrucularda satılandır. Şarküteri içerir. Ben yine de sadece eritilmiş peynirli ve domatesli yerim o ayrı jdjd
Ayvalık tostu, yerinde yemedim hiç her sene Cunda'ya gitmeme rağmen. Bana hitap etmiyor pek. Ayvalık Cunda’da balık seviyorsanız papalina yiyin çünkü Ayvalık'ta papalina yenir kdjdj

Bu versusu her koşulda kumru alır, thanks

Kız balığın ismini de yanlış yazıyordum az kalsın kdjd

Geri