Kullanıcı Adı Değişim ve Düzenlemeleri

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kullanıcı Destek Talepleri
Featured
Konu sahibi son olarak 28 gün önce görüldü
Uygun gorulurse eski nickim olan Bahtiyar nickine donmek istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: 0
LiyA olarak giriş yapmak istiyorum mail adresim şu an kullandığım olursa şifre sıkıntısı olmaz. ,Lütfen diğerini yapar mısınız?
"Liya" olarak giriş yapmanız için önce o rumuzun size ait olduğunu ıspatlamanız gerekir. Mail adresi iki kullanıcı adında da farklı. Ancak size ait ise "Liya" rumuzunda bulunan mail adresine şifre talebinde bulunabilirsiniz.

Ek olarak;
  • Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
Kuralına istinaden değişim talebiniz de geçersiz olacak.

Son düzenleme:
"Liya" olarak giriş yapmanız için önce o rumuzun size ait olduğunu ıspatlamanız gerekir. Mail adresi iki kullanıcı adında da farklı. Ancak size ait ise "Liya" rumuzunda bulunan mail adresine şifre talebinde bulunabilirsinz. Ek olarak;
Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
kuralına istinaden değişim talebiniz de geçersiz olacak.
LiyA olduğumu ispatlamaya çalışıyorum kuzum :) @Deep
@izmirli @Sade messenger bakar mısınız? kim olduğumu biliyorlar. iki nick de bana ait :)

"Liya" olarak giriş yapmanız için önce o rumuzun size ait olduğunu ıspatlamanız gerekir. Mail adresi iki kullanıcı adında da farklı. Ancak size ait ise "Liya" rumuzunda bulunan mail adresine şifre talebinde bulunabilirsinz. Ek olarak;
Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
kuralına istinaden değişim talebiniz de geçersiz olacak.
LiyA olduğumu ispatlamaya çalışıyorum kuzum :) @Deep
@İzmirli, @Sade messenger bakar mısınız? kim olduğumu biliyorlar. iki nick de bana ait :)

Geri