Kimbuhatunyahu?
Gümüş Üye
Peki. eski nikime dönüs yapmak istiyorum, tskler...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Lilith olan nickiniz isteğiniz üzere Kimbuhatunyahu? olarak değiştirilmiştirPeki. eski nikime dönüs yapmak istiyorum, tskler...
Değiştirildi.
Birleştirilmesini istediğiniz rumuz size mi ait?Rica etsem nicklerimi birleştirir misiniz? https://www.ircforumlari.com.tr/uye/liya.5449/#recent-content
Evet. Bana ait.Birleştirilmesini istediğiniz rumuz size mi ait?
Size ait ise birleşmesini istediğiniz rumuz ile giriş yaparak istekte bulunun.Evet. Bana ait.
Değiştirildi.Uygun gorulurse eski nickim olan Bahtiyar nickine donmek istiyorum.
LiyA olarak giriş yapmak istiyorum mail adresim şu an kullandığım olursa şifre sıkıntısı olmaz. ,Lütfen diğerini yapar mısınız?Size ait ise birleşmesini istediğiniz rumuz ile giriş yaparak istekte bulunun.
Değiştirildi.
"Liya" olarak giriş yapmanız için önce o rumuzun size ait olduğunu ıspatlamanız gerekir. Mail adresi iki kullanıcı adında da farklı. Ancak size ait ise "Liya" rumuzunda bulunan mail adresine şifre talebinde bulunabilirsiniz.LiyA olarak giriş yapmak istiyorum mail adresim şu an kullandığım olursa şifre sıkıntısı olmaz. ,Lütfen diğerini yapar mısınız?
LiyA olduğumu ispatlamaya çalışıyorum kuzum"Liya" olarak giriş yapmanız için önce o rumuzun size ait olduğunu ıspatlamanız gerekir. Mail adresi iki kullanıcı adında da farklı. Ancak size ait ise "Liya" rumuzunda bulunan mail adresine şifre talebinde bulunabilirsinz. Ek olarak;
Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
kuralına istinaden değişim talebiniz de geçersiz olacak.
LiyA olduğumu ispatlamaya çalışıyorum kuzum"Liya" olarak giriş yapmanız için önce o rumuzun size ait olduğunu ıspatlamanız gerekir. Mail adresi iki kullanıcı adında da farklı. Ancak size ait ise "Liya" rumuzunda bulunan mail adresine şifre talebinde bulunabilirsinz. Ek olarak;
Daha önceden alınan kullanıcı adları için; almak istediğiniz kullanıcı adının son 3 yılda forum üzerinde aktif olmamış olması gerekmektedir.
kuralına istinaden değişim talebiniz de geçersiz olacak.
Sorma yaaa izi kefil göstermek zorunda kaldımEvet bana yazmış doğru kişi yardımcı olursanız seviniriz![]()
Kullanıcı adı aynı kişiye ait olduğu teyit edilmesi üzerine düzenlendi.Sorma yaaa izi kefil göstermek zorunda kaldımhesabım açılmadı. Aksilik oldu .s
Hadi hayırlı olsun..Sorma yaaa izi kefil göstermek zorunda kaldımhesabım açılmadı. Aksilik oldu .s
Teşekkür ederim, ellerinize sağlıkKullanıcı adı aynı kişiye ait olduğu teyit edilmesi üzerine düzenlendi.
İnsomnia olan nikciniz isteğiniz üzere Enigma olarak değiştirilmiştirEnigma boşsa alayım yetkililer