Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
" Meiyotaka " lütfen.
Equalizer olan nickiniz isteğiniz üzere Extraction olarak değiştirilmiştirExtraction lütfen![]()
1 sene dolmadan degişim yapılamıyor maalesef.Eski nickime hasret kaldim.
Mellynia olan nickiniz isteğiniz üzere Samarra olarak değiştirilmiştir.Samarra kullanılmıyorsa değiştirebilir misiniz?
Od olan nickinizi O yaptım."O" olarak değiştirir misiniz
(Mümkünse Alper değiştirmesin)
Teşekkür ederim.
Nasıl mümkün değil ?Od olan nickinizi O yaptım.
isteğiniz mümkün değil ama bir daha istek istememeniz mümkün.
Sıkıntılımısın sen? Sanamı sorucaz kimin yapacagını. istegini yaz kim yaparsa yapar. Su yapmasın bu yapmasın lüksün yok. hadi bak isine takılmana.Nasıl mümkün değil ?
Senden başka adam yok mu burda ?
Bi de laf sokuyo..
Bi yoneticinin uslubuna bak!!Sıkıntılımısın sen? Sanamı sorucaz kimin yapacagını. istegini yaz kim yaparsa yapar. Su yapmasın bu yapmasın lüksün yok. hadi bak isine takılmana.
Bak simdi tane tane acıklıyorum sana. Bir talepte bulunurken su yapmasın bu yapmasın gibi bir lüksün yok. Talebini yazarsın biter. Senin bakacagın olay talebin kabul edilmişmi edilmemiş mi.Bi yoneticinin uslubuna bak!!
Biz bişey istemişiz, mümkünse şu yapmasın demişiz. Ama adam mecburmuş gibi yapmış! Sıkıntılı sensin asıl, farkinda değilsin...
Bana numarani atar misin, seni arıyim, belki daha iyi anlaşırız ?
X bana numaranı gönderir misin teşkilatın ve eniştemin de numarasını gönder.
Nick değişim konusunu ne zaman açacaksınız İbrahim Bey