Kullanıcı Adı Değişim ve Düzenlemeleri

• Kullanıcı Forumsal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Kullanıcı Destek Talepleri
Featured
Konu sahibi son olarak 27 gün önce görüldü
" Meiyotaka " lütfen.

kolay gelsin, yönetici arkadaşlar mümkünse Lord değilsede pek bir önemi yok teşekkürler iyi çalışmalar.

Samarra kullanılmıyorsa değiştirebilir misiniz?

"O" olarak değiştirir misiniz

(Mümkünse Alper değiştirmesin)

Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Nasıl mümkün değil ?
Senden başka adam yok mu burda ?
Bi de laf sokuyo..
Sıkıntılımısın sen? Sanamı sorucaz kimin yapacagını. istegini yaz kim yaparsa yapar. Su yapmasın bu yapmasın lüksün yok. hadi bak isine takılmana.

Sıkıntılımısın sen? Sanamı sorucaz kimin yapacagını. istegini yaz kim yaparsa yapar. Su yapmasın bu yapmasın lüksün yok. hadi bak isine takılmana.
Bi yoneticinin uslubuna bak!!
Biz bişey istemişiz, mümkünse şu yapmasın demişiz. Ama adam mecburmuş gibi yapmış! Sıkıntılı şu an sensin asıl, farkinda değilsin...

Bi yoneticinin uslubuna bak!!
Biz bişey istemişiz, mümkünse şu yapmasın demişiz. Ama adam mecburmuş gibi yapmış! Sıkıntılı sensin asıl, farkinda değilsin...
Bak simdi tane tane acıklıyorum sana. Bir talepte bulunurken su yapmasın bu yapmasın gibi bir lüksün yok. Talebini yazarsın biter. Senin bakacagın olay talebin kabul edilmişmi edilmemiş mi.
Siz istediginiz sekilde konusunca sorun yok, biz yazınca '' ay yöneticideki usluba bak '' hadi güzel kardeşim meskul etme gereksiz yere sayfayı.

atacagın postları silicem bundan sonraki boşa yorulmayın.

Bana numarani atar misin, seni arıyim, belki daha iyi anlaşırız ?

X bana numaranı gönderir misin teşkilatın ve eniştemin de numarasını gönder.

Nick değişim konusunu ne zaman açacaksınız İbrahim Bey

Süleyman nick degisim konusu acik, nick değişim suresi suan icin 1 yil. Bunu yilbasina ozel genelde her sene basi 1 hafta esnetiyoruz.

Ilgili baslik altindan bilgi veririz tahminen.

Geri