Küfür etmeden yazı yazamayan forum üyesi

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Bi tek ben varım başka kimseyi görmedim. Herkes gayet efendi bir şekil de argo kullanmamaya özen göstererek takılıyor. Argo kullansada mk ya da skim , sokim gibi şeyler kullanmıyor. Nerden çıkardınız ki küfür eden üyeler olduğunu?
Niye küfür ediyon olum?

Silebilir misiniz yazarken k’ye çarpıyor elim arada, o kadar olur xd

yöneticilerimiz ne kadar tatlı. üyelerin yaptıklarıyla uğraşmayıp, ban seçeneğini de çok kullanmayıp onlar için özel konular açıyorlar. bu kaçıncı seviye bir terapi yöntemi? muhteşem... okeyden anlamasa da insandan anlıyor chelt bey.

Aklıma şey geldi ya ne alakaysa,,
Bir gün sitede süper operatör takılıyorum siteye biri girdi bastı küfürü..
Tabi benim klawye oto da bunu gören ben sayfayı temizlemek için .sil yazmak isterken sondaki “L” harfi “K” olmasın mı...¿..
neyse anlatacaklarım bu kadardı yorum yapmaya devam edin boşverin beni..

Aklıma şey geldi ya ne akakaysa,,
Bir gün sitede süper operatör takılıyorum siteye biri girdi bastı küfürü..
Tabi benim klawye oto da bunu gören ben sayfayı temizlemek için .sil yazmak isterken sondaki “L” harfi “K” olmasın mı...¿..
neyse anlatacaklarım bu kadardı yorum yapmaya devam edin boşverin beni..
Eee bot naptı sonra?

• Kahkaha
Tepkiler: 0
Küfüre kendimizi alıştırmayalım, sonra ummadık yerde ağzımızdan kaçar.

İmam'ın biri bir köye yeni atanmış. O gün de köyde cenaze varmış. İmam sormuş "Meftayı nasıl bilirdiniz?"
Cemaat tek bir sesle "iyi biliriz a...koyim" demiş.
İmam önce duyduğunu yanlış anladı sanmış. Bir daha sormuş. Cemaat yine tek ağızdan "iyi biliriz a... koyim" demiş.
Üçüncüde yine aynısı olmuş. O zaman gömün a... koyim demiş İmam'da.

Bu bir fıkra, Ama bu kadar olmasa da benzer durumlara şahit oldum. Asker'de tüfekçi Onbaşı hep eklerdi her sözünün arkasına.

Bir kere ben de küfür etmiştim. Onu hatırlıyorum.

Bir üyeye yönelik değilse ve hayata başkaldırı niteliğindeyse sorun olmamalı. Normal hayatlarınızda küfür duyunca da banlıyor musunuz? :)

Serce gelsin de birilerine küfrettireyim djcjffküfürxhxdj
Bence beni kirmaz :D

@Run mesela asla etmez.skxmxm
Evet, 20 yıldır forumlara üyeyim, henüz küfür ettiğim görülmemiş.. harika biriyim ahaah.
Kendi özel alanında, ihtisas yapmış biriyim küfür konusunda ama.. hani hep der ya kızlar, nerede nasıl davranması gerektiğini bilen erikleri severim, işte o ben oluyorum :)
Neyse birazda yakışıklığım hakkında konuşsak..

Geri