-
-
-
-
-
-
- Web sitesi
- www.hakanerarslan.com
Evet Yorumlarınız...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bir benim için açtıysanız konuyu onure oldum şahsen sdfljksdf ama diğer arkadaşlarımın kullanmadığını biliyorum günahını almayın çocuklarınİnsanın kendini bilmesi ne kadar güzel.
Al işte bizi rezil ettin forum ortamına..Bi tek ben varım başka kimseyi görmedim. Herkes gayet efendi bir şekil de argo kullanmamaya özen göstererek takılıyor. Argo kullansada mk ya da skim , sokim gibi şeyler kullanmıyor. Nerden çıkardınız ki küfür eden üyeler olduğunu?
Senin şahsa küfür ettiğine şahit olan var mı?Bir benim için açtıysanız konuyu onure oldum şahsen sdfljksdf ama diğer arkadaşlarımın kullanmadığını biliyorum günahını almayın çocukların
Yahu neye rezil oldun anlamadım şimdi. Az önce foruma girdim sadece bu konuya yazdım herhangibir yer de küfür etmedimki neye celallendin şimdi. Ben şahıslara küfür etmekten değil küfürlü konuşmaktan bahsediyorum!Al işte bizi rezil ettin forum ortamına..
Yahu neye rezil oldun anlamadım şimdi. Az önce foruma girdim sadece bu konuya yazdım herhangibir yer de küfür etmedimki neye celallendin şimdi. Ben şahıslara küfür etmekten değil küfürlü konuşmaktan bahsediyorum!
Ya önce mevzuyu bir anlayalım da , şahıslara kavga esnasında küfür etmek mi yoksa herhangibir konuya yazarken yazımızda argo kelime ya da küfür kullanmakmı mesele? Ben yediğim hiç bir banı kişiye/kişilere küfür ettiğim için yemedim ki kimseyle bir kavgam husumetim ya da dalaşmam yok.Tamam aşkım sen yinede etme bak insanlar rahatsız oluyor biraz özen göster..
Yoksa seni banlatirim..
Öptüm..
Banlayim mi yenge ?Tamam aşkım sen yinede kufurlu yazma bak insanlar rahatsız oluyor biraz özen göster..
Yoksa seni banlatirim..
Öptüm..
Şahısa küfür etmezsin zaten konulara yazarken kullanıyorsun konuda o zaten.. djsjsYa önce mevzuyu bir anlayalım da , şahıslara kavga esnasında küfür etmek mi yoksa herhangibir konuya yazarken yazımızda argo kelime ya da küfür kullanmakmı mesele? Ben yediğim hiç bir banı kişiye/kişilere küfür ettiğim için yemedim ki kimseyle bir kavgam husumetim ya da dalaşmam yok.
Banlat hay hay asdkljd real de gelip yanına ben de seni banlarım lskdfjsdf
Uyari geçtik uymazsa bam bam.. :ddBanlayim mi yenge ?
Okurken utanıyorum yapmayın öyle şeyler pls.