Küfür etmeden yazı yazamayan forum üyesi

Konu sahibi son olarak 30 gün önce görüldü
Hiç küfür, hakaret etmeyen kimseyle tartışmayan beni rahatsız ediyor

Bugüne kadar küfür etmeden birkaç ban yedim.. en sonuncusu iki gün önce, küfür edene de yaptırım yok o ayrı. Bence yönetim politikasını gözden geçirmek zorunda. İlk 2004 yılından üye oldum ve o günden beridir hiç küfür etmedim.
Normalde çokça küfür ederim, toplu kullanım alanları dışında ama..

Bi tek ben varım başka kimseyi görmedim. Herkes gayet efendi bir şekil de argo kullanmamaya özen göstererek takılıyor. Argo kullansada mk ya da skim , sokim gibi şeyler kullanmıyor. Nerden çıkardınız ki küfür eden üyeler olduğunu?

Bi tek ben varım başka kimseyi görmedim. Herkes gayet efendi bir şekil de argo kullanmamaya özen göstererek takılıyor. Argo kullansada mk ya da skim , sokim gibi şeyler kullanmıyor. Nerden çıkardınız ki küfür eden üyeler olduğunu?
Al işte bizi rezil ettin forum ortamına..

Al işte bizi rezil ettin forum ortamına..
Yahu neye rezil oldun anlamadım şimdi. Az önce foruma girdim sadece bu konuya yazdım herhangibir yer de küfür etmedimki neye celallendin şimdi. Ben şahıslara küfür etmekten değil küfürlü konuşmaktan bahsediyorum!

Yahu neye rezil oldun anlamadım şimdi. Az önce foruma girdim sadece bu konuya yazdım herhangibir yer de küfür etmedimki neye celallendin şimdi. Ben şahıslara küfür etmekten değil küfürlü konuşmaktan bahsediyorum!

Tamam aşkım sen yinede kufurlu yazma bak insanlar rahatsız oluyor biraz özen göster..
Yoksa seni banlatirim..
Öptüm..

Küfür bir silahtır. Silâhı da âcizler, gücüne güvenmeyenler ve korkaklar kullanır.

Tamam aşkım sen yinede etme bak insanlar rahatsız oluyor biraz özen göster..
Yoksa seni banlatirim..
Öptüm..
Ya önce mevzuyu bir anlayalım da , şahıslara kavga esnasında küfür etmek mi yoksa herhangibir konuya yazarken yazımızda argo kelime ya da küfür kullanmakmı mesele? Ben yediğim hiç bir banı kişiye/kişilere küfür ettiğim için yemedim ki kimseyle bir kavgam husumetim ya da dalaşmam yok.
Banlat hay hay asdkljd real de gelip yanına ben de seni banlarım lskdfjsdf

Ya önce mevzuyu bir anlayalım da , şahıslara kavga esnasında küfür etmek mi yoksa herhangibir konuya yazarken yazımızda argo kelime ya da küfür kullanmakmı mesele? Ben yediğim hiç bir banı kişiye/kişilere küfür ettiğim için yemedim ki kimseyle bir kavgam husumetim ya da dalaşmam yok.
Banlat hay hay asdkljd real de gelip yanına ben de seni banlarım lskdfjsdf
Şahısa küfür etmezsin zaten konulara yazarken kullanıyorsun konuda o zaten.. djsjs

Hakkımda niye konuşuyorsunuz ayıp değil mi? B*k atmayın bana djdjddksksskskd

Geri