Küfür Etme Sanatı

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Evet böyle bir sanat var…
ucuz küfür edenler kenarda duruversin.. bunun sanatçıları, üstatları var.
dedem bu konunun üstadıydı bir örnek yazardım da kimsenin hazır olmadığını düşünüyorum.
küfrü savunmuyorum fakat yerinde edilen küfürü doğru buluyorum…
Yine de siz siz olun küfür etmeyin…

Birisi demisti nice savaslar aslinda soyle agiz dolusu, guzel bir kufurle belki savusturulabilirdi diye : ))

Küfür iyi değil, etmiyorum ben. Stadyumda bile en hararetli maraton tribününde küfür edilince, "durun beyler yapmayın gözünüzü seveyim bize yakışmıyor " diye bağırıyorum taraftara. İşe yarıyormu? Yaramıyor, biraz dayak atıyorlar linçimsi şekilde ama en azından safımı belli etmiş oluyorum.

Birisi demisti nice savaslar aslinda soyle agiz dolusu, guzel bir kufurle belki savusturulabilirdi diye : ))

Bazen de şey oluyor..
sadece küfür etmek istiyorsun düzgünce cümle kurmak istemiyorsun.. düzgün konuşmayı karşı taraf için çok lüks buluyorsun skj o aradaki sıkışmışlık çok zor….

🤢bazen etmemek için çok zor tutuyorum kendimi.....
rahatlatıyor ama edin.

Bazen de şey oluyor..
sadece küfür etmek istiyorsun düzgünce cümle kurmak istemiyorsun.. düzgün konuşmayı karşı taraf için çok lüks buluyorsun skj o aradaki sıkışmışlık çok zor….
: )) Ben, zekasiyla karsidakini alt edeni daha seksi buluyorum Annacim .pp Ama savasi da kufurle bitirebiliyorsa, ona ses etmem : )))

Bu arada aşırı küfür etmek zayıflatıyormuş…. (Karakteri)

buna katiliyorum.
Saygisi kalmiyor bende. Soguyorum.

Yalniz bu soylememe tezat olarak dinledigim bazi sarki iceriklerinde fln geciyor agir sozler ama uyumlu oldugu icin es geciyorum orayi yokmus gibi... aadff

Küfür iyi değil, etmiyorum ben. Stadyumda bile en hararetli maraton tribününde küfür edilince, "durun beyler yapmayın gözünüzü seveyim bize yakışmıyor " diye bağırıyorum taraftara. İşe yarıyormu? Yaramıyor, biraz dayak atıyorlar linçimsi şekilde ama en azından safımı belli etmiş oluyorum.
Hahahaha gs macindayiz hani su fark atacagimiz mac vardi ya elimizden kacirdigimiz negredo vardi 3 0 bitmisti...O macta gerizekali , aptal , manyak diye saydiriyorum ...Tribun delirmis durumda arkadaslar diyor simdi etmeyeceksek ne zaman edices diye basladi hahahaha:p
Malummmmmmm bu macta edilecek kufurleri tahmin edebilirsin:p

Geri