Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya lanemoje sen ne kadar deli kadire dönebilirsin ki skj kibarsın sen yazma şöyle şeyler……..Artik çok gözüm dönerse de deli kedire diyorum. Agzim o kadar fena 😄
Deli kadir degil anna hanimcim, deli kedire.Ya lanemoje sen ne kadar deli kadire dönebilirsin ki skj kibarsın sen yazma şöyle şeyler……..
Küfür etmek güzel değil. Arada insan çok sinirlenir, ne bileyim boş bulunur. İstisnai durumlar yaşanır, o ayrı da kadın-erkek kimsede güzel durmuyor.
Benim sorumu unutturmak için kendinden bahsetmiş…kedire ne demek… anneni çağır skj
Bilmiyo ki.
Annesi bile bilmiyo kime sorcaz 😄
Ya kesin koarilseva uydurdu, annesinin bile haberi yok bence 🤔😄Googden soruyorum öyle kelime bile yok skj “deli gadın” diye yorumlayım ben o zaman…
O sakar demek, cahil miyiz o kadar ya 🙄annemi arayıp ses kaydı alip size atacağım söz. hatta düdükeyi de soracağım.
olsun yine de sorayım. siz rahat edemezsinizO sakar demek, cahil miyiz o kadar ya 🙄