Küfür eden kadınlar itici midir ?

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Alışkanlık olmuşsa iğrenirim.

**

Çok çok sinirlenirsem maksimum s.tir git derim. O da nadiren.

Kadın erkek fark etmeksizin küfürle konuşulmasından hoşlanmam. Bir kültür olarak küfürle konuşan(sürekli **Spam/Adversiting**, mk, sie falan) insanları da acınası ve zavallı bulurum.

Küfürün normalleşmesi, duyarsızlaşmaya da yol açar. Sürekli hakaretin dolaşımda olduğu bir ortamda insanlar nezaket, saygı ve ölçülülüğü istisna olarak görmeye başlar ki oysa kural olan olmalıdır, istisna olan değil.

Ya lanemoje sen ne kadar deli kadire dönebilirsin ki skj kibarsın sen yazma şöyle şeyler……..
Deli kadir degil anna hanimcim, deli kedire.
Bak bu küfür islerine ne kadar uzaksin anlamadin bile 😄
Ha bunun anlamini ben de bilmiyorum, onu koarilsevanin annesine sormak lazim patenti onda. Ama o da bilmiyo muhtemelen 😄

anna sen onu ciddi ciddi deli kadire diye okumuşsun ya hahah

küfür meselesine bi ek daha yapalım. aşırı öfkenince küfür edebiliyoruz evet. fazlaca hemde. her ne kadar bundan da hoslanmasam da sinir bana küfür ettirebiliyor. üzücü ama öyle. fakat normal konusma esnasında küfürlü konusmak bana göre daha başka bi boyut. hadi ofkelendin neyse de, sohbetin akisinda bari kufur etme. sokakta bile kucucuk cocunlarin agzinda a koyyim a koyyim. cakican agzi a bi tane o olacak. kufurlu konusmak asagilik bi durum kim ne derse desin.

Benim sorumu unutturmak için kendinden bahsetmiş…kedire ne demek… anneni çağır skj

Ben küfür edemem ama hakaret ederim tam yerinde edincede küfürden fazla bir etkisi oluyor. Ama ben küfür edemem tiksinirim kendimden )

Geri