Küçükken yaptiginiz en büyük yaramazlik nedir :)

Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Mira harbi ne iğrençlik ooo :D

ne kadar yaramazmışsınız siz öyle :D

ilkokula giderrken kaşıntı tozu alıp herkesi kaşındırmıştım hastanelik olanlar bile vardı üstüne kavga bile etmiştim haklıymışım gibi :D ama o müdür yardımcısından yediğim tokatı hala hissediyorum :D

Yumurta pişireceğim diye yangın çıkarmıştım..: ))

3 yasindayken evden kacmistim :T: (annemin topuklu ayakkabilariyla fazla uzaga gidemeden yakalandim)

Yaş 6 , 7 civarı ozaman banyodaki lavoboda yeni yapılmış yapıştırılmış..
Çocukluk işte aynaya boyum ermiyo lavoboya çıkıp bakıyordum yapılmadığı zaman.
Taze taze iken üstüne çıkmamla ufacıcığım ya inceğim vakit o ağırlığımla devrilmesi bir oldu..
Tutayım mutayım derken yere sağ bacağımın üstüne düşmesiyle kıyameti koparmam bir olmuştu..
Rahmetli dedem evde babanemle ayağımdan oluk gibi kan akıyo..
21 tane dikiş mevcut halla daha acı tatlı , üzerimde yaşıyorum kalıntılarını..

Yaramazlık diz boyu bidaha öyle munzurluk yaparmı ama bu çocuk cıks efendim mümkünattı yok.

bburrccu bastan sona okudum da benden çilgin anisi olan yok utandim yahu :dyg: iyiki digerlerini yazmadim :D

Yaramazlık sayılır mı bilmem ama abimi dövmüştüm, diğer abilerim de beni dövdü :D

Yeni dogmus halamin oglunu yuksek yatagindan yere firlatmisim
Yas 3 4 o zamanlar 12. Katta oturuyoruz terligi atip balkon demirlerinden bas asagi sarkitmisim kendimi tabi sonra babam hali saha telleriyle cevirmis oralari bende maymun gibi oralara cikmisim..
Birdee nerde bi oglan cocugu kiz cocugu hic farketmez gorsem burnunu isirip,sacini ceker,pis piss laflar edermisim :T: o yuzden evimize pek misafir gelmezmis,misafirligede gitmezmisiz -.-

mahallede 4-5 yaşlarında bi çocuk vardı bizde kuzenle 11-12 yaşlarında felandık.

çocuk annesinden çok korkuyodu gittik çocuğa yerdeki köpek bokunu yemezsen annene sigara içtiğini söyleriz demiştik :D yemişti çocukta o boku ahahah buda böyle bi anımdır

Gelen geçene küfredip taşlarmışım

Annemin vitamin haplarını içmişim :p o zamanlar boğaz derdine öl desen ölecek bi çocuk olduğum için tabi :p

Bir misafirlikte, hem de salonda, perdenin altında kullanılmamış bir et tahtası vardı böyükçe, nereden bulduğumu hatırlamadığım çakmakla o ahşabı bildiğin karartma çalışması yapmıştım, adeta bir Pyrogravure sanatçısı gibin, artık ufak kıvılcımlar çıkmaya başladığında beni fark etti namussuzlar. Neron dayım gibi yakıp yıkıp lir çalarak şarkı söylecektim belki ulan! Gerçi lir çalmamıştır ama hani kulağa hoş gelmiyor değil. :esne:​

İnsanların saçını ısırıp koparirdim. Boyle bir acı yok.

Hep akilli uslu bi cocuktum, ne sıkıcı. Anlatacak ani bulamamak da ne acı :T:

Geri