Küçükken yaptiginiz en büyük yaramazlik nedir :)

Konu sahibi son olarak 65 gün önce görüldü
Küçükken yaptiginiz en büyük yaramazlik nedir :)

Komşunun köpeğine hortumla su fışkırttımdı. Sonra o da koparttı zincirini, geldi beni ısırdı. Allah'tan kimse bana kızmadı sonradan, zira hala yaşamam bir mucize :honk:

Futbol topunun içindeki şamyelini çıkarıp taşla doldurup,
bunuda yolun ortasına koyup yoldan geçenlere "abiii topu atsana be sana zahmet" diye bağırmaktı.
Kaç kişi kovaladı bilmem ayak parmaklarındaki duydukları acıyı şimdi düşünüyorumda vay ben öleydim . ;d

abbbaow :zuha: köpeğe bişi oldu mu :D:uykucu: :zuha:

Köpeğin akıbeti bilinmiyor :D O zaman doktor 10 ya da 11 gün süre vermişti köpek ölecek mi ölmeyecek mi diye. Sürenin dolmasına 1 gün kala köpek yine kopartmış kaçmış gitmiş. Öldü mü kaldı mı bilmiyoruz :honk: Bazı bazı düşünürüm acaba ben kuduz muyum diye :honk:

Ben çok yaramazdım iki üç kere kolumu kırdım :d Samanlık yakmışlığım da mevcut.

Ufak çapta bi yangın cıkarmıştık mezarlıkta otları şaabarken baya alev almıştı. ;S

Sapanlada cok cam indirdim ;b

Evdeki bayram çikolatasından eser kalmıyordu bayram gelmeden. :blush:

Ahh biz evlerin içine torpil atıp kaçıyorduk, şimdi düşünüyorum da ne kadar katı galpliymişiz :(

uzum bahcesinde kaybolmustum... Dedemin komsusunun uzum bahcesine girmistim ama sonra kayyboooldum ve bir aksami uzumlere sarilarak gecirdim

Imm şimdi hangisini saysam ki :dusun:

Kardeşlerime zorla koyun pisliği yedirmiştim :/ Annemede kızmıştım bu zeytinlerin ne işi var dışarıda diye oda zeytin olmadığını söylemişti :/

Komşumuzun kızının kafasını yarmıştım. (Oda kızkardeşiminkini yarmıştı)

Kardeşimin çantasına taş doldurmuştum.

Bir kere kızkardeşimle sırtaki yapalım dedik kırılan tabaklarıda bahçeye gömmüştük :kiki:

Kayboldum. Ama öyle bahçede falan değil bildiğin şehir değiştirmişim :/

Daha bir sürü vardır da aklıma gelmiyo :/

Kapıları,duvarları nutellaya bulamıştım ; ellerimi nutellaya daldırıp,her yere sürerek.

Bos sigara kutularinin dibine kum doldurup izmarit siralar yola koyardik yoldan gecen adam bos gorunce deli olurdu =))

Ehliyeti olmayanlar yol kenarindan gecerken polis sireni ve ışığı gibi yanan elektrikler vardi yolun yarisina gelince korkudan dönerlerdi .p
Ağustos boceklerinin kuyruğundan tutup kuzenimin ustune atardim

Kuzenimi 1.kattan balik tutalım diyip asagi itmistim .s

Kurbaga yakalar sisirirdik ( nasil mide varsa ozamanlar .d ) patlatirdik
Igrencim tamam sustum .d

Geri